SEGÍTSÉG! A macskámnak valami baja van, furcsán megy, mintha görcsölne, fel lenne fújódva! Ha megfogom, nyávogni kezd! A hátsó lábait húzza össze. Nem tudom mi a baja?
Tegnap előtt valószínűleg nem kapott elég vizet, de tápot igen. Szerintem ez a baja. A tápon írja is, hogy friss, sok víz kell.
Nyávog, ha hozzáérek, amikor felemelem. A két hátsó lábát valahogy összeszorítja, furcsán, és alig jár, nincs az a kecses tartása, hanem inkább össze van húzódva, mintha fel lenne fújódva, görcsölne.
Azóta sok vizet ivott, minden kajához öntök vizet, vagy tejet. Kapott már halat, sajtot,tejfölt, tejbe kenyérdarabkákat.
Sajnos állatorvoshoz nem tudom elvinni. :(
Távdiagnózist nem tudunk adni, ahogyan a macskádnak beöntést sem. AZONNAL!!!! el kell vinni állatorvoshoz és nincs kifogás! Az élete a tét, neked nem tünt még fel?
Ha nem szereted a jószágot magadnál is jobban, ha nincs időd, akkor NE TARTS állatot! És nem táppal kell eteteni, az a disznóknak való, hanem macskáknak való macskakajával.
Van olyan doki valóban, amelyik nem óhajt munkaidőn kívül dolgozni, de sokan örülnek annak plusz pénznek.
Ha a helyi állatorvos nem segítőkész, tele a net velük, megkeresed a közelebbieket, és felhívod őket!
Apósomék németjuhásza vidéken, éjfél körül lett rosszul, sajnos őt már nem lehetett megmenteni, a "körzeti" doki se kijönni, se fogadni nem volt hajlandó.
Pár telefon után találtunk egy közeli orvost, akihez elvihettük.
Gabriella 1991!
Mit képzelsz magadról?!
Jóhogy segítettem rajta! És már jobban van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!