Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Meghalt a macskám. Egy nap...

Meghalt a macskám. Egy nap délután, a pincében találtuk elnyúlva, nyitott szemekkel, habzó szájjal holtan. (Délelőtt még élt. ) A macskám 5 éves volt, és jó fizikumú. Mi lehetett a halál oka?

Figyelt kérdés

#halál #macska #cica #cica halála
2013. okt. 19. 23:43
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
0%
Első válaszoló vagyok. Miért is vagyok gyökér? Azért mert mindenre gondolok. Látom nem tanítottak meg a tisztelet adásra. Hiszen te magad sem érdemled meg GYÖKÉR . Ha olyan okos lennél akkor tudnád, hogy az is mérgező lehet, ha a pincébe alkoholt tárolnak legyen az bor vagy pálinka.. A válaszomban egyértelmüen leírtam hogy mérgezés ölte meg szegény macskát. Úgy hogy te engem ne minősíts le. Állatorvosi asszisztens vagyok!
2013. okt. 23. 17:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!