Perzsa cicát oda ad nekem a tenyésztő kinti tartásra?
Figyelt kérdés
Már beszéltem is a tenyésztővel. Ezt nem kérdeztem. Semikép nem akarom bent tartani.Van neki nagy szőre meg bemehet ,majd a garázsba. Csak tudni szeretném ,hogy egyáltalán ideadják e kintinek.2013. okt. 19. 22:50
1/8 anonim válasza:
Nagyon remélem, hogy nem. A perzsa szobamacska, miért nem keresel egy egyszerű utcai macskát az udvarra?? A perzsát el is lopnák, ha az utcán kóborolna. Bízom benne, hogy nem adják oda!
2/8 anonim válasza:
Te jó ég! Ha nem tudod neki megfelelő körülmények közt tartani, akkor minek??? Eszedbe ne jusson!
3/8 anonim válasza:
Szobanövény sem való az ilyennek, nemhogy háziállat. -.-
5/8 anonim válasza:
Én is remélem hogy nem adják oda. Egy perzsa macskával törődni kell. Ha a szőre össze csomósodik, kétlem hogy vinnéd állat kozmetikushoz. El sem tudod képzelni az is mennyire fáj neki., mert húzza a bőrét a csomó. Mintha neked húznak folyamatosan megállás nélkül a hajad. Nagyon nem ajánlom. Csak szenvedne melletted! Egy ilyen állatnak bent kell lennie! Nem lehetsz és eszű. És méghozzá szívtelen is. Nagyon sok törődést igényel. Neked állat nem való!
6/8 anonim válasza:
Ha megunod, akkor meg sapkát csinálsz belőle, mi? Kinézném belőled... Ostoba vagy és szívtelen!
7/8 anonim válasza:
Konkrétan perzsát tenyésztek és abban is biztos vagyok,hogy te szaporítónál érdeklődsz..
Nálam az első kérdés az,hogy tisztába van e a vavő azzal,hogy BENT kell élnie a cicának,mert bizony sokan sötétek mint az éjszaka és nem egyértelmű,bár a 20 ezres cicát elhiszem nem sajnálod...
Tenyésztőtől egy cica 80-100 gondolom azt már nem raknád ki a szabadba meg a sufniba..
Baj van a fejeddel és nagyon remélem nem kapsz macskát.Vegyél egy plüsst az bírja a kinti létet csak néha mosd ki...
8/8 Vicuska87 válasza:
Ha valódi tenyésztőről beszélünk, akkor egy millió százalék hogy nem adja oda!
Ha szaporító, akkor lehet hogy odaadja!
Ha nem akarod bent tartani, akkor minek neked perzsa macska????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!