Az Algopiryn jó a macskanáthára?
Helló Kedves válaszadó!
Örülök hogy végre valaki megért.
Még nem kérdeztem és nem mondtam a szüleimnek de rokonnal folytatott beszélgetésnél ez hallatszott el:Elvinnénk állatrovoshoz hogy ha nem lenne rága!De azért megkérdem tőlle hogy mi lehet mert az nem kerül PÉNZBE!
Komolyan mondom a felnőttek... egy életről van szó és azt mondjk hogy ha nem lenne drága?!Ettől az agyam a flafonra ugrik!Na nem is kérdeztem semmit... holnap... talán... meglátom.
És te hé öcsém bunkó tahó vagy!(Utolsó előtti komment jelenleg)
Sziasztok. igaza van az előző hozzászólóknak. Feltétlen állatorvos kell és ha a szülők nem segitenek akkor a barátokra biztos lehet számítani.
Mindenesetre. véleményem szerint a kis adagban beadott Algopiryn segithet de nagyon óvatosan.
U.I.:Megkérnék mindenkit a kulturált hozzászóláshoz.Ide azért irnak mert informálódni szeretnének és nem mert megalázó, offoló hozzászólásokat szeretnének olvasni.Köszönöm
Na én utánaolvastam: lehet nekik adni alg. de úgy, h egy felnőtt macskának egy negyedet egy nap, általában fájdalomcsillapításra használják. És nem hülyeség az emberi gyógyszer, sokszor maga az állatorvos is azt ír fel! Én már csak tudom, van 3 macskám (előtte is volt sok) meg 2 kutya! Sajnos ebben az esetben kiscicáról van szó, veszélyes az algopyrin, de ha rendbe hozta akkor nem kell több, mert csak ártani fog
Megjegyzem volt olyan állatorvos aki el akarta altatni az egyik macsekot, mert nem akart enni, mi etettük szemcseppentővel és túlélte, ma is boldog cicus!
Remélem tudtam segíteni.
itt 1-2 link:
Bocs h begurultam!Ilyen vok.Amúgy a cicus jobban van és úgy néz ki hogy mégis megfog nőni és szép kis kandúrka lessz belőlle!:D
Thanx a válaszokat!
Szia!
Csak annyit, hogy nyugodtan lehet algopirynt adni neki, természetesen a testtömegének megfelelően, ami körülbelül egy negyed szem.
De ezt csak akkor, ha tényleg fájdalma van, és kb. 1x, aztán mindenképp állatorvos.
De hangsúlyozom, ez inkább fájdalomcsillapításra javallt, főként műtét után és semmi esetre sem pl: gyomorfertőzésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!