Pár nappja besétált hozzánk egy sziámi kiscica, elég rossz állapotban . Bevittem a házba, megtörölgettem renberaktam. AZTÁN KIDERÜLT HOGY A SZOMSZÉDÉ. ő nem gondoskodik róla nem eteti. Mi a tetndőm?
Kérdezd meg,hogy kell-e neki a cica,mert ha nem,akkor akkor te szivesen magadhoz vennéd:)
Szerintem ha eddig nem gondoskodott róla,akkor jobb helye lenne egy szerető gazdinál:)
Meg ne kérdezd!!! Nincs joga arról dönteni, hogy mi legyen vele. Az állat nem egy tárgy!
Tartsd meg kérlek és viseld gondját!
Nyugodtan tartsd meg, a cica nem véletlenül ment be hozzád ilyen állapotban! Ha szól, még fel is jelentheted állatkínzásért, ugyanis az állat elhanyagolása, alapvető szükségleteinek nem biztosítása is kínzás (nem tudom biztosan, hogy ez így van-e a törvényben is lefektetve, de garantálom,, hogy ő se! Légy határozott és nem fog kételkedni).
Ha egy ragyogó bundájú, csillogó szemű, egészséges macska merő kíváncsiságból átszimatolna hozzátok, megint más történet lenne.
én 4 kiscicát etetek, ami mind a szomszédé
szintén le sem sz...ja őket! hozzámköltöztek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!