Kell-e féreghajtó a benti,6-7 hetes cicámnak?
Figyelt kérdés
És ha igen akkor mennyi?2013. okt. 17. 13:53
1/8 anonim válasza:
igen, kell. az állatorvos ad paszta formájában, ő tudja mennyi kell.
2/8 anonim válasza:
Bizony kell. Nekem is benti a cica, de már adtam neki pasztát, mert azt könnyebb. Vettem az állatpatikában, nem volt olcsó, benne van az adagolása is. Mindenképpen adjál, pár hónap múlva pedig ismétlés, nehogy visszafertőződjön.
3/8 anonim válasza:
Igen a benti cicáknak is kell féregtelenítő akárcsak a bolhairtó mert sajnos az utcáról a cipődön, nadrágodon nagyon sok mindent behurcolhatsz a lakásba, ami megtalálhatja őt.
4/8 A kérdező kommentje:
Koszonom :)
2013. okt. 17. 14:49
5/8 anonim válasza:
6-7 hetes cicákat még első körben 2 hetente kell.Ha pl. holnap adsz neki,akkor ha nem is kakil ki semmit,2 hét múlva a biztonság kedvéért ismételd meg.
Ha a széklettel távozik valamilyen élősködő,akkor másnap is adjál neki,és vidd el dokihoz ő elmondja a további teendőket.
6/8 A kérdező kommentje:
Okes koszi, es tablettaban nem lehet adni?
2013. okt. 19. 09:37
7/8 anonim válasza:
De van tabletta is,gyógyszertárban is lehet kapni,nálunk az állateledelesben is,kb 200-300 Ft.
8/8 A kérdező kommentje:
Koszi :))
2013. okt. 20. 08:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!