Macska törzskönyvezése? Ha 4honapos még le lehet?
Figyelt kérdés
egy ismerőstöl veszünk egy maine coon cicát most 4honapos.tudom hogy a meoe most nem törzskönyvez mert valami gubanc van,cicát lehet?? illetve menni fog? 4honaposak de nem szolt hogy születtek ez nem baj?2013. okt. 17. 12:35
11/17 anonim válasza:
A szerződést hogy írta meg törzskönyv nélkül?
Hobby vagy tenyésztési célra vetted?
12/17 A kérdező kommentje:
még nem hoztam el.. szerződés??? az fontos??
2013. okt. 17. 12:58
13/17 anonim válasza:
Igen fontos, mert minden tenyésztőnek kötelessége adni.
Ebben 1-2 év garanciát vállal, hogy a cica egészséges és le van tesztelve minden betegségre.
Be van oltva, chip-ezve... Illetve a gazdának is több feltételnek meg kell felelnie.
14/17 A kérdező kommentje:
jajjj:) tesztek nincsenek,azokat majd én intézem..garancia.....majdnem rokon:))) olcson veszem...méretére tudnál mondani valamit?
2013. okt. 17. 13:01
15/17 A kérdező kommentje:
mennyibe kerülnek a tesztek????
2013. okt. 17. 13:01
16/17 anonim válasza:
10-15EFT / teszt 3-4EFT-re kell letesztelni. Az ár orvos függő.
Lehet azért nem jelentette le az almot, mert meg van szabva hány almot hozhat le egy nőstény 2 év alatt. Ha ezt túl teljesíti, akkor kizárják az egyesületből. Sok tenyésztő ezért nem ad néha törzskönyvet, vagy egyszerre jelenti le a következő alommal.
17/17 A kérdező kommentje:
nem figyeltél:) első alma...most születtek először cicái. méretére irnál valamit?
2013. okt. 17. 13:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!