Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mit kéne tennem? (Bővebben lent)

Mit kéne tennem? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés
Ma reggel átjött hozzánk (lehet hogy átdobták) egy kiscica. Haza jött a macskám kicsit fújtak egymásra meg picit kergetőztek de bèkèn haggyák egymást. Anyum azt mondta ne etessük egyszer csak èhes lesz ès elmegy mert nem akar mègegy cicát simán se meg nem akarja hogy elmenjen a macskám èn csak attól fèlek hogy elmegy. De ha ödszebarátkoznának akkor talán lehetne cicum mert ari ès hasonlít a macskámra csak neki picit barna a háta ès a farkánál fehèr de egyèbkènt cirmos. A macskám cirmos ezèrt lett a neve Cirmos. Szerintetek elmegy a macskám? Jó lenne mègegy cica de az baj hogy mindkèt macska fiú? Mert azt olvastam hogy 1-2 hèt alatt nem utálják egymást. Jó lenne ha befogadnánk mert hètfőn lesz a szülinapom ès +1 aji. A szomszèd eteti de azelött meg egy fehèr kiscica jött át de azt befogadta ès tett rá nyakörvet.egyèbként utálnak a melletünk lèvő szomszèdok csak a mögöttünk lèvőek kedvesek. Sokat vakaródzik a kiscica bolhás lenne? Ha igen akkor mivel tüntessem el? Bolha nyakörvet nem adok rá mert elvitelieg abba van káros anyag amitől a kicsik beledöglenek de azt nem szeretnèm. HELP ME!! 11 èves leszek hètfőn. Csak èrtelmes válaszokat várok!!

2013. okt. 10. 22:13
 1/3 anonim ***** válasza:
Attól nem megy el a macskád ha ott a kicsi is. Megszokják egymást. Csak egyenek együtt látsz egyszerre velük. És hagyd had szagolgasäk egymást. Nem kell sok idő és egymáshoz szoknak. A bolha ellen lehet venni Frontline. Az nem tudom hogy káros e. De olvass utána. Szerintem nem az. Tejet ne adj a kismacskának.
2013. okt. 10. 22:49
 2/3 anonim ***** válasza:
És ha ivartalaníttadod a macskád nem fog el menni. A kandúr macskákat azért jó ivartalanítani hogy ne menjenek el párt keresgélni, mert sok veszély leselkedik rá . Ha nőstény akkor meg azért kell hogy ne vemhesüljön.
2013. okt. 10. 22:53
 3/3 A kérdező kommentje:
Mind kèt macska fiú. A miènk ivartalanított a másikat nem tudom. Sajnos anya nem akat mègegy cicát de èn igen. A macskámat tegnap este óta nem láttam. A macskám nem szokott hetegig eltünni. Remènykedek benne hogy visszajön. Köszönöm az èrtelmes választ!! :)
2013. okt. 11. 06:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!