Kezdőoldal » Állatok » Macskák » A macskaeledelben KÁROS vagy...

Luca1 kérdése:

A macskaeledelben KÁROS vagy nem a DL-METHIONINE? Ha káros MIÉRT?

Figyelt kérdés

Ezt a 2 tápot néztem ki:

Taste of the Wild - Rocky

Mountain Feline macskatáp

Taste of the Wild – Canyon

River Feline macskatáp

Mind2ben megtalálhato a DL-METHIONINE ezért kérdezem.

2013. okt. 3. 17:59
 1/5 anonim ***** válasza:
A metionin egy aminosav.. Nem értem, miért lenne káros.
2013. okt. 3. 19:01
 2/5 anonim ***** válasza:

Pontosabban esszenciális aminosav, ami azt jelenti, hogy az állat szervezete nem képes előállítani, így táplálékkal be kell vinni. Így tehát nem káros.

Ezen kívül vizelet savanyításra is alkalmas.

2013. okt. 3. 19:16
 3/5 Maxitabi ***** válasza:
Szóval azt mutatja, ha benne van, hogy nem elég a hús(tartalom),ami benne van,mert mesterségesen-vegyi(=mű) előállítottal kell pótolni. Ahogy olvastam, húsban található(egérben főleg),és nagyon fontos a cicáknak.Vagyis száraztápban eleve pótolni kell sajnos-csak az a kérdés,mennyit. A vegyileg előállított anyagok nekünk sem túl jók,a cicáknak meg még kevésbé.
2013. okt. 5. 00:09
 4/5 Maxitabi ***** válasza:
Amúgy mindkettő elég jó táp-ahhoz képest,hogy szárazak..Próbáld ki (mármint ne te)!!
2013. okt. 5. 00:10
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszike a válaszokat!

Péntek késö este megrendeltem a z..fastnál és már szerdára meg is érkezet nagyon gyorsak.

2013. okt. 11. 10:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!