Luca1 kérdése:
A macskaeledelben KÁROS vagy nem a DL-METHIONINE? Ha káros MIÉRT?
Figyelt kérdés
Ezt a 2 tápot néztem ki:
Taste of the Wild - Rocky
Mountain Feline macskatáp
Taste of the Wild – Canyon
River Feline macskatáp
Mind2ben megtalálhato a DL-METHIONINE ezért kérdezem.
2013. okt. 3. 17:59
1/5 anonim válasza:
A metionin egy aminosav.. Nem értem, miért lenne káros.
2/5 anonim válasza:
Pontosabban esszenciális aminosav, ami azt jelenti, hogy az állat szervezete nem képes előállítani, így táplálékkal be kell vinni. Így tehát nem káros.
Ezen kívül vizelet savanyításra is alkalmas.
3/5 Maxitabi válasza:
Szóval azt mutatja, ha benne van, hogy nem elég a hús(tartalom),ami benne van,mert mesterségesen-vegyi(=mű) előállítottal kell pótolni. Ahogy olvastam, húsban található(egérben főleg),és nagyon fontos a cicáknak.Vagyis száraztápban eleve pótolni kell sajnos-csak az a kérdés,mennyit. A vegyileg előállított anyagok nekünk sem túl jók,a cicáknak meg még kevésbé.
4/5 Maxitabi válasza:
Amúgy mindkettő elég jó táp-ahhoz képest,hogy szárazak..Próbáld ki (mármint ne te)!!
5/5 A kérdező kommentje:
Köszike a válaszokat!
Péntek késö este megrendeltem a z..fastnál és már szerdára meg is érkezet nagyon gyorsak.
2013. okt. 11. 10:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!