Most a hétvégén születtek kiscicák a kertben túl fogják élni a hideget? Ja és mit kell csinálni az ilyen ki cicákkal?
Figyelt kérdés
Vagy tudok valamit segíteni, hogy nehogy megfagyjanak?
És mit kell a kiscicákkal csinálni, etetni mikor nyílik ki a szemük meg ilyesmi??
(soha nem volt még ilyen kis cicám)
2013. okt. 2. 18:04
22/29 A kérdező kommentje:
Köszi a kérdést! :)
Megcsináltam amit mondtál, és már sokkal melegebb van ot bennt! :)
A komódba raktam párnát,rá szalmát és abba bújnak bele, de sokszor az anyacica is melegíti őket! :)
Még egyszer köszi neked és a többieknek a választ!! :)
2013. okt. 6. 09:14
23/29 anonim válasza:
Örülök hogy segítettem. :) majd ha már nőnek, és kezdenek enni ne adj nekik tejet, mert az árt nekik. Nem tudják megemészteni. És semmi zsirosat ne egyenek. :) Majd a videót megnézem. Most telon vagyok. :)
24/29 A kérdező kommentje:
Eltüntek:(( szerintem az anyacica valamiért elvitte őket! :(
2013. okt. 6. 19:43
25/29 anonim válasza:
HAELŐKERÜLTEK VIDD BE ŐKET DE K*RVÁRA!
26/29 anonim válasza:
Keresd őket eldugott helyeken. Mert bárhová bevihette őket. Minden pici zúgot nézz meg. A mamacica nem tudja felmérni mi a meleg. És ezért kihűlhetnek a kicsit. Valószínű nem találta biztonságosnak a helyet. Keresd őket. Hallgasd meg hol nyávognak. Hívd a mamacicát adj neki enni, és engedd is ki. Lesd ki hogy hová megy , de téged ne vegyen észre. Ha megvannak a kicsik, akkor más de ugyanolyan meleg helyet kell csinálnod. Mert addig fogja hurcolni őket amíg ki nem hűlnek és amíg nem lesz biztonságos helyen..
27/29 anonim válasza:
A sarkokat is nézd meg. Ami kint van azok alatt is mindent nézz meg
29/29 anonim válasza:
ivartalaníts legközelebb te szerencsétlen..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!