Kb meddig élnek a macskák, hány évet?
Figyelt kérdés
2009. nov. 8. 09:09
1/6 anonim válasza:
hát ez sok mindentől függ..
van a közelünkben egy kóbor cat, aki már 5. évét tapossa :)
de mi falun lakunk. Ha a városban lenne, akkor már évekkel ezelőtt elpusztult volna.
aztán, ha rendszeresen látja az orvos, és vannak oltásai is, és benti cica és a ki van ivartalanítva, akkor a 20 év sem nagy cucc .
A kaja minősége is számít, és az is h milyen fajta a cica.
Az én cicáim még csak 2 évesek de remélem még sokáig velem lesznek...
12/L
2/6 anonim válasza:
Szia
Nekem volt egy cicánk sima házi 20 évet élt velünk.
DE nem tudjuk hány éves lehetett mert 4 kölykével vittük anno haza....Tehát lehet volt 21 vagy 25 éves ki tudja velünk 20 szép évet élt meg...ja lakásban volt tartva.
3/6 anonim válasza:
A mi cicánk 15 évig élt. Ez már szép kor, általában olyan 12-15 évet szoktak mondani, de kivételes esetben tényleg előfordulhat húsz éves cica is. Ez nyilván inkább a lakásban tartott cicákra vonatkozik, ahol nincs annyi veszély, mint az utcán.
4/6 anonim válasza:
Ez attól is függ, hogy rendesen gondoskodnak-e róla. Ha igen, ivartalanítva és oltva vannak, akkor a macskák tovább éknek, mint a kutyák. Nem ritka köztük a 15-17 éves kort megélt egyed.
5/6 anonim válasza:
Általában a cicák 12-15évet élnek, de vannak kirívó esetek .Olvastam, hogy egy macska 32évet élt !!! Ő votl eddig a rekorder..a mi cicánk most 12éves és annyira fiatalos, hogy az új állatorvosuk ledöbbent rajta:)Azt ,hitte, hogy 2-3éves:P
6/6 anonim válasza:
az én macskám 7-8 éves orvost soha nem látott!! sima házi macska... szép élete van hazajön eszik alszik aztán ha kint látjuk állandóan kufircol:D egszer olyan beteg volt hogy azthittük elpusztul már járni isnehezen tudott de adtunkneki 1-2 gyógyszert meg aludt pár napot és ujra ment kufircolni:D hihetlen arc:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!