Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Van egy három és fél hónapos...

Van egy három és fél hónapos kismacskám és megszeretném tanitani neki hogy hogyan másszon fel a létrára valakinek valami ötlete?

Figyelt kérdés
Mert a padlásunkon él illetve a házunkhoz tartozó melléképület padlásán és mindig a falból kilógó apró szöbön ugrik le megszeretném tanitani hogy hogyan mszon fel mert néha lejön éjszaka és már volt rá példa hogy valamejik szomszédunkból elvitte a róka a macskát és én nagyon féltem mert az annya nem mindig van vele és még van 2 másik macskám az eggyik valószinüleg az apja és nem bántaná de ma másik egy ivartalanitot nőstény akit folyton kerget a kicsi anyja és félek hogy bántaná, tudom hogy képes lenne felmászni de szeret lent játszani és nemtudom vele megértetni hogy a létrát használja fel és le mászni.

#macska #betanittás
2013. szept. 28. 11:26
 1/1 anonim ***** válasza:
Vidd le és fel le és fel de úgy hogy tedd a mancsait :) Lehet hogy megszokja :) Vagy találj egy másik helyet ahol lakhat mert nm biztonságos :))
2013. szept. 28. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!