Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Ez normális, hogy ilyen a heg...

Ez normális, hogy ilyen a heg a 15. napon? A többi lent.

Figyelt kérdés

15 napja ivartalanította a dokink a lány macskánkat. És az lenne a kérdésem, hogy normális hogy kilóg a belső varrat? 1.-es számmal jelöltem. És mintha ott egy apró lyuk is lenne. De lehet csak így forrt össze. A cica foltos. És a heg nagyon szép neki, csak ott van egy kis lyuk ahol a cérna is kilóg. Így forrt volna össze? A kép eléggé rossz minőségü. Múlt hét Pénteken lett volna a varratszedés, de nm vittem el. De nem is bánom, mert azóta sokkal szebb lett a seb. Csak annyi, hogy van ott egy kis lyuk. Nem váladékozik meg semmi. Csak a varratot ezért nem szedettük ki. De pénteken megyünk megmutatni a dokinak, hogy baj ha így van. Gondolom nem olyan nagy gond, mert akkor váladékozna ha gond lenne. Igazi kis vírgonc ez a macska. Nektek volt már így? VAGY ilyen a varrat?

Van itt kép róla.: [link]

[link] Azért élőben jobban látszik.

#ivartalanítás #varrat #heg #ivartalanított lány macska #ivartalanítás után varrat #szép varrat
2013. szept. 25. 13:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Sikerült a cicát elvinned ma?
2013. szept. 26. 19:33
 12/15 A kérdező kommentje:
Holnapra van időpontunk, mert ma nem rendelt. Hazajövünk és megírom mi volt :)
2013. szept. 26. 20:44
 13/15 A kérdező kommentje:
Voltunk ma dokihoz, mondta hogy milyen szép a heg :). Megvolt a varratszedés. Kicsit vérzett, de csak egy kis pecsét szerüség. :)
2013. szept. 27. 15:42
 14/15 anonim ***** válasza:
Jól van akkor. Legalább már ezen is túl van. Jól viselte?
2013. szept. 27. 19:58
 15/15 A kérdező kommentje:
Igen jól :). Amin meg is lepődtem. Amilyen virgonc :)
2013. szept. 27. 20:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!