Tegnap megellett a macskám 2 kicsit (kora reggel). Sajnos mind a kettő elpusztulva született. Az anyamacska azóta vérzik. Akárhová leül vérfoltot hagy maga után. Normális ez?
Nem normális, és az sem, hogy már egy napja hagyod vérezni és szenvedni.
Valószínűleg lehet még benne halott kiscica. Ha így hagyod, elpusztul az anya.
mért nem szomorú??
mert őt érzelmileg máshogy érinti az ellés mint az embereket..neki ez egy szükséges rossz, csak az emberek képzelik hozzá az anyai érzéseket.
Gondolom már elvitted dokihoz. Hogy van a cica? Kiderült végül mi baja?
Egyébként én már korábban ivartalaníttattam volna a cicát, hogy ilyen meg se történhessen. Paradox helyzet, de a cicák akkor is dorombolnak, ha fáj valamijük, vagy valami nem stimmel náluk. És nem mindig születik 3-6 kiscica. Nekem van egy befogadott cicám, aki vemhes volt mikor hozzám került. Már nagyon előrehaladott volta vemhessége ezért nem tartottam helyesnek hogy akkor ivartalanítsam. (Azóta már ezt megléptem) 1 cicája született neki, és mikor már 2-3 órája nem jött a következő cica azonnal dokihoz vittem biztos-ami-biztos alapon. Felmerült bennem, hogy lehet nincs több cica benne,de azért elvittem dokihoz. Szerencsére igazam lett mert az ultrahang nem talált semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!