Miért csinálta ezt a macska? Ez játék vagy támadás?
Figyelt kérdés
Tegnap futottam és "találkoztam" egy nagyon aranyos cicával, megsimogattam, egy darabig nem tett semmit. Aztán hirtelen az egyik mancsával és a szájával belkapott a kezembe (szerencsére volt rajta ruha) és igazából semmi nypm látszódott meg.
Csak játszott? Vagy nem?
2013. szept. 19. 11:38
1/4 anonim válasza:
Az állatok általában félelemből támadnak, de macska játék közben ha kiengedett körömmel kapkod, az nem gonodszság, hanem nincs emberhez szokva, nem tudja, hogy neked az fájhat.Szerintem játszani akart.
2/4 anonim válasza:
játszott. egyik cicám mindig felfekszik vhova és ha elmegyünk mellette nyúlkál utánunk kb így :)
3/4 anonim válasza:
Hát így nehéz megmondani hogy nem láttuk (legalábbis nekem). Az enyém is játszott így mikor kicsi volt. A lábaival is rúgkapált. :) Ha nem fújt és morgott szerintem csak játszott.
4/4 vprofi válasza:
Szerintem nem tudja, hogy nekünk fáj, ha karmol. Játszik a maga módján, mint ha mi is macskák lennénk.Az én cicám már 4 éves, és néha rendesen megkarmol. Pláne, ha nem azonnal csinálom amit akar:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!