Eltört a macskám lába (valoszinuleg a terde) de 60 ezer forint a mutet nekunk meg a 7ezer forintos rontgenre sincsenpentunk mit tegyek?
Kérdező a 8-as jót írt és azon kívül még sok jó válasz érkezett. Tudsz a macskáért tenni! Ha apukádat nem tudod rávenni akkor te magad cselekedj pl amit 8-as írt. Én mondjuk biztos elég rossz lennék a helyedben, megzsarolnék valakit vagy kit tudja, hogy hagyhat egy macskát szenvedni?!
Az állatorvos akinél voltatok nagyon drága, ne vigyétek oda többet. 1000 az ok, még 2-3 ezer is belefér, de 4-5-6 egy vizsgálatért? Na ott valami nagyon nem jó.
Akár mondhatnád azt is apukádnak hogy szülinapodra ezt kéred, és találsz olan orvost aki olcsóbban végzi el (igazából a legtöbb orvos olcsóbban végzi szóval biztos hogy találsz ilyet). Nem mindig tud regenerálódni magától. Ja és adj neki néha nyers húst, pl csirke zúza "kúra" szokott segíteni (olcsóbb mint a macskakaja, mert kilója nincs annyi mint a konzerves dolgoknak), de orvos az fontos lenne amellett.
Nálunk elég jó az állatorvos és olcsó. Ha elviszed 21-es válaszolóhoz, akkor én el tudom vinni jóval olcsóbb (és remek) orvoshoz, szóval csak tessék kérdező, minden az orrod alatt van. Ha még ezek után is hagyod szenvedni az a te lelkeden szárad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!