Ilyen macskát hol tudnék találni?
Sziasztok!
Török Van macskát szeretnék venni, legfeljebb pár hetest, de fogalmam sincs, hogy hol találhatnék, pedig nagyon boldog lennék, ha sikerülne. Nézelődtem nagyon sok hirdető oldalon is, de sehol sem találtam. Sajnos nagyon kezdő vagyok ilyen téren, úgyhogy fogalmam sincs, hogy hol kéne keresnem tovább. Nem ismertek esetleg akármilyen weboldalt, esetleg tenyésztőt Magyarországon belül, ahol találhatnék ilyen fajtájú kismacskát? Ugyan nagyon kicsi esélyt látok rá, de ha esetleg nektek vagy ismerősötöknek van ilyen eladó macskája, akkor szívesen megvenném.
Válaszaitokat előre is köszönöm!
Bár júliusi a hirdetés, de arra jó, h a tenyésztővel felvehesd a kapcsolatot és esetleg lefoglalhass egy cicust, vagy megtudd, mikor lesznek újra cicái :)
Köszönöm szépen a válaszaitokat!
A macskát én csak veszem, ajándékba, úgyhogy mindenképp ilyen fajtájú kellene. :)
Ha tényleg nem tenyésztenek, akkor sajnos nem tudom, hogy mitévő legyek...
Lehet, hogy teszek egy próbát, és felhívom azt a telefonszámot, amit a hirdetésben megadtak.
Köszönöm mindenkinek a segítségét. További szép estét! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!