A cicám nem tud dorombolni! Mi baj lehet?
Figyelt kérdés
Már 4 éves és sose hallottuk dorombolni.. Sokszor hízeleg ad ki hangokat,de nem doromból. Lehet hogy valami baja van?::S2009. nov. 4. 18:55
1/7 anonim válasza:
Ilyenről még nem is hallottam..!Arra tudok gondolni,h. veleszületett rendellenesség lehet...
2/7 anonim válasza:
A mi macskánk is ilyen, nem kell vele foglalkozni. Nem betegség, egyszerűen ilyen a stílusa :)
4/7 anonim válasza:
Becsület szavamra, én már láttam olyan kutyát, akit még ember nem hallott ugatni!
Ha ez segítség!
5/7 anonim válasza:
Sokáig az én cicám se dorombolt,most is csak nagyon-nagyon halkan dorombol,alig lehet hallani és nem mindenkinek kezd el csak úgy dorombolni :)
A te macskádnak ilyen a stílusa,nincs semmi baja nyugi :)
6/7 anonim válasza:
Nálunk az anyacicánk szült kiscicákat. Azok a kiscicák amik átkerültek a párom szüleihez doromboltak már 9hetesen, az a kettő ami nálunk maradt az anyjukkal együtt azok késöbb se doromboltak. Sajnos a szomszédba megettek valamilyen mérget és elpusztultak, de nem is ez a lényeg. Én úgy gondoltam, hogy ha egy kiscica elkerül az anyjától sokkal ragaszkodóbb lesz és mivel szereti ha simized, ezt jelzi. Ha az anyja mellett marad, nem hiányzik neki nagyon az emberi simogatás stb... ezért nem is dorombol, ha megsimized akkor sem.
7/7 anonim válasza:
A macskáknak 2 hangszáluk van
-Nyávogó
-Doromboló
Szóval akkor a te macskád lehet hogy így született hogy valami nem oké a doromboló hangszálával. De ez egészen biztos hogy nem okoz gondot. Egészséges mint a többi... Vagy ha nagyon érdekel hogy mi van vele, kérdezz meg 1 állatorvost. (Én erre gondoltam) Remélem segítettem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!