Hazajöhet még a cicám szerintetek?
Ő egy 5-6 éves kandúr,kint van az udvaron,szabadon jöhet mehet.Egy faluban élek,tehát számára ez nagyon is jó volt,szomszédokkal se volt baj,a főútra sem ment ki nagyon.Viszont kb. 1 hete eltűnt..azóta semmi..végig jártuk a környéket,nem találtunk semmilyen nyomot.Szomszédok se tudnak semmit.Hűséges macska,de sokszor elcsászkált ide-oda,de naponta egyszer legalább hazajött és ilyen még sose fordult elő.Túlélő típus,a 9 életéből már vagy 7et elhasznált.Nagyon szerettük,minden megkapott tőlünk.Szerintetek hazajöhet még ez a macska vagy mondjak le róla?
Köszönöm a válaszokat:)
Egyszer volt egy kandúr macskám, aki egyik nap eltűnt és kb másfél hónap után lemondtam róla!
Nagyon szerettem, nagyon fájt, és mikor már nem számítottam rá, 3 hónap múltán megjelent, alig ismertem fel akkora lett.
Sajnos nem sokkal utána össze verekedett egy másik macskával szerzett egy sebet és az orvos már nem tudott rajta segíteni, mert vérmérgezést kapott.Így csak azt tudom tanácsolni, ha haza megy, heréltesd ki, bár egy idősebb macskánál már ez sem garancia arra, hogy ne csavarogjon el ezután.Szívből remélem, hogy előkerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!