Mi a véleményetek a macskák bent tartásáról?
én jól elvagyok a macskával.
nem, szerintem nem undorító. Nem a seggét nyalogatom, csak együtt lakom vele.
Velem alszik a kutyám is és a cicám is.Semmi undorító nincs ebben,kiskorom óta nálunk ez a természetes.Családtagok ők is.
Apámat sem rakom le a pincébe,vagy a kertbe...
Nem pártolom, ha valaki csak is kizárólag lakáson belül tartja a cicát, nem tesz jót szegény kis állatnak, hiszen a hiedelemmel ellentétben a cica igen mozgásigényes lény, szüksége van a rohangálásra, és egy kisebb lakásban ezt nem igazán tudja kivitelezni.
Undorító? Az semmiképpen! Nem értem, mit találsz undorítónak abban, ha egy cica bent lakik a gazdájával. Ezt majd mondd el, ha kérhetem, kíváncsi vagyok rá! Tény, hogy nem egészséges a cicának, ha bent van állandóan, de nem undorító...
Az én macskám kint is, bent is lakik, lakóparkban lakunk, ezért van lehetősége, hogy ki-be mászkáljon.
Én úgy gondolom, a cicának szüksége van egy meleg otthonra, ahol megbújhat, lepihenhet, anélkül, hogy veszélyeztetve érezné magát, és, ahol télen nem fázik, a radiátorhoz kucorodva szunyókáljon. Én szeretem, ha esténként a cicám ott fekszik mellettem, jobban vagyok tőle. Nem rossz ám, ha a kedvencünk a lakásunkban él, gyakori kijárás mellett, csak azt kell tudni, hogy, ha állandóan ott van, az már cseppet sem jó neki.
köszönik a macskáim,de ők boldogok csak bent,éjjel velem alszanak,harmónikusan élünk együtt,van mozgásterük,van biztosítva szabad levegő is ami kimerül egy macskabiztos teraszban.
Mért lenne undorító?Lehet neked az,de sokaknak nem.Neked a kutya nem undorító,de lehet másoknak az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!