Mi lehet ez? Csak nem kullancs?
Figyelt kérdés
Ma fedeztem fel egy ilyen kis kinövést cicám egyik szeme alatt. Itt van róla egy kép.
Ez egy kullancs? Ha igen, mit tegyek? Vigyem holnap állatprvoshoz?
2009. nov. 2. 21:39
1/7 anonim válasza:
Igen, ez lehet hogy kullancs, az én kutyámban is hasonlóak szoktak lenni, és kedvelik a szemtályék vékony bőrét. Sajna nem tudom mit kezdj vele, legjobb az állatorvos.
2/7 anonim válasza:
ez eléggé kullancsnak látszik. vagy vidd dokihoz vagy óvatosan húzd ki egy kullancsszedő csipesszel. az én cicámnak az ánuszrózsájában volt egy kullancs. (kölyök cica) kiszedtük. semmi baja nem lett a hátsófelének
3/7 anonim válasza:
Igen, kullancs. Vidd el szerintem állatorvoshoz, te is ki tudnád szedni, de az állatorvos szerintem biztonságosabb.
5/7 anonim válasza:
Én már nagyon sok kullancsot kiszedtem kutyákból, cicákból, sajnos felénk elég sok van- pedig advantix- szel kezelem a kutyákat, frontline- nal a macskákat, mégis beléjük megy 1-2... ez is annak tűnik. Amikor a kuytámnak volt majdnem ugyanott, a szemzugában én (a rutinom ellenére is) orvost hívtam, nehogy megsértsem a szemét. Amúgy ha megszívta magát kiesik magától, de én nem várnám meg. Amúgy a doki is csak ugyanannyit tud tenni, mint te, max.ő már többet szedett ki. De azért én mégis rá bíznám.
6/7 anonim válasza:
én ha máshol lenne kiszedém,de szerintem elég kényes helyen van bizd orvosra
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy írtatok. Voltunk ma az orvosnál és kiszedték. :)
2009. nov. 3. 19:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!