Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Miért lepik a macskának a...

Miért lepik a macskának a fenekét dögbogarak?!

Figyelt kérdés
és miért petézték tele,miért nem eszik normálisan.. teljesen lefogyott az 2 hónapos kismacska, fáj a hasa.. mi történhetett vele?

2013. szept. 7. 14:17
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
könyörgöm vidd el orvoshoz!!!
2013. szept. 7. 15:10
 12/21 anonim ***** válasza:

amúgy ez kéne rá, ha adható egyáltalán 2 hónaposnak!!

[link]

de orvoshoz kéne vinni v kihívni, ne hagyd már szenvedni könyörgöm, v meghalni

2013. szept. 7. 15:12
 13/21 anonim ***** válasza:
Fú, öcsém, húzz már el ahhoz a k***a dokihoz!!! De ezt még hányszor írjuk le??
2013. szept. 7. 15:12
 14/21 A kérdező kommentje:
most miért trágárkodsz .. már kihívtam egy fél órája a dokit de még nem ért ide .. istenem ilyen barmokat! .. nem én tehetek róla hogy a macska megbetegedett .. :l AMÚGY MEG HA ÉN SZÉPeN KÉRDEZEK AKKOR LÉGYSZÍVES SZÉPEN VÁLASZOLJ VISSZA!! ERRŐL ENNYIT!
2013. szept. 7. 15:17
 15/21 anonim ***** válasza:
többeket (szerencsére) egy állat élete jobban érdekel mint a jómodor :)
2013. szept. 7. 16:33
 16/21 anonim ***** válasza:
Hát már ne haragudj kedves kérdező, de ha ez számodra nem magától értetődő, akkor igen is beszélek veled ilyen hangon.
2013. szept. 7. 17:28
 17/21 anonim ***** válasza:
Mégis mit gondoltál, hogy gyomorrontása van és azért produkál ilyen tüneteket ?! Ennyire gyengeelméjű nem lehetsz. Ezeket a tüneteket látva, józan paraszti ésszel is orvost hív az ember. Ne lepődj meg, hogy kiborul a bili egykét embernél..
2013. szept. 7. 18:48
 18/21 A kérdező kommentje:
xd.. én akkor is szépen kérdeztem és trágárul ..már bocsánat! .. ennyi tiszteletet! szánalmas egypár ember itt hogy már kérdezni sem szabad! .. már én kérek "elnézést" ..
2013. szept. 7. 19:30
 19/21 A kérdező kommentje:
ekkora mély bunkóságot! -.-"
2013. szept. 7. 19:31
 20/21 A kérdező kommentje:

inkább olvasnátok el a lap alján amit be kéne tartanotok hoppá .. -.-" ..

Ha kommentet írsz, tartsd be a következőket:

Ne OFFolj! Azaz ne kezdj új téma boncolgatásába, új, a kiírttól teljesen eltérő kérdések feltételébe!

Ne menj bele felesleges vitákba! Ha valaki kötözködik, hagyd figyelmen kívül, illetve válaszd a lefele mutató kezet az értékeléshez! A kötözködő embereket ez jobban bosszantja, mint ha válaszolsz nekik! Ha valaki nyomdafestéket nem tűrő hangnemben válaszolt neked, akkor inkább jelentsd az info(kukac)gyakorikerdesek.hu-n, mint hogy magad próbálod megoldani a helyzetet, és magad is minősíthetetlen hangnemben kezdesz társalogni!

Fenntartjuk a jogot, hogy kommentedet (ha nem tartod be a fenti szabályokat), további különösebb indoklás nélkül töröljük.

2013. szept. 7. 19:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!