Kiscicámnak keresek nevet, tudtok ötletet?
Figyelt kérdés
Fehér, szürke foltokkal, foltjaiban érdekes sötét csíkok vannak. Fiú, és valami előkelő nevet szeretnék neki adni. Nincs valami ötletetek?2013. szept. 3. 22:39
1/22 anonim válasza:
Aladár ugrott be elsőre, nem tudom megmondani miért. :)
2/22 anonim válasza:
Előkelő név? Hmm. Lancelot! Lovag volt a monda szerint ráadásul hasonlít az Ocelot szóra ami más néven párducmacska, ami ugyan nem házi macska, de a macskafélék családjába tartozó faj. Szóval rokon féleség. :)
3/22 PrettyVillain válasza:
juj, az én cicám is olyan volt. Tamásnak hívták, mert Tamás napon hoztam el :D
4/22 anonim válasza:
van ötletem, ámbár nem árulom el mert akkor odaadnám a leendő állataim nevét egy idegen ember kezébe.
5/22 A kérdező kommentje:
köszi az eddigi válaszokat :)
2013. szept. 3. 22:52
6/22 A kérdező kommentje:
akkor meg minek írsz???
2013. szept. 3. 22:54
7/22 anonim válasza:
ne haragudj :( csak dicsekedni akartam,hogy én milyen kreatív vagyok míg te cseppet sem:( szeretlek :(
8/22 A kérdező kommentje:
köszönöm :) szeretlek, puszika :)
2013. szept. 3. 22:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!