A kiscicámnak nagyon gömbölyű és kemény a hasa, vajon mért van ez?
Figyelt kérdés
Az utcáról pénteken befogadtunk egy fiú cicust kb. 2 legfeljebb 3 hónapos lehet, jó a kedélyállapota már kezd feloldódni az első este 1 adag konzerves állateledelt simán megevett, nem gyanakodtam semmi rosszra, gondoltam azért ilyen nagy a pocija mert jól lakott, de reggel is ugyan ekkora volt és kemény, megnéztem, h székel e rendesen és volt, h 2szer is elment és szemre semmi baj nincs a székletével. Olyan furi a járása is a pocija mérete miatt. Van 2 macskám ők már nagyok és velük sosem volt ilyen.2009. nov. 1. 21:09
2/9 anonim válasza:
jah bocsi nem olvastam h fiú xD
akkor lehet hogy csak jól lakott :D
de azért vidd el állatorvoshoz
3/9 anonim válasza:
Sztem kukackás,kérj féregírtót :O) ne ijedj meg,mert majdnem minden kölyök az! A székletében lehet,h mozognak már,de nem biztos!
4/9 anonim válasza:
Féreghajtottad? Attól is lehet felfújt hasa.
Különben nekünk is volt egy ilyen cicánk, három volt nálunk egyszerre, befogadtuk őket, kis etiópok voltak. Pálcika lábak, de nagy has. Kettőnek szépen le is ment, de az egyiknek megmaradt sokáig a hordó poci, később, mikor megnyúlt akkor tűnt el.
5/9 A kérdező kommentje:
A többieknek köszönöm a válaszokat.
2009. nov. 1. 21:27
6/9 anonim válasza:
az én cicámnál is ugyanez a szitu (az utcáról fogadtam be), óriási nagy a pocicja még mindig pedig már elég régóta megvan. nem sokára visszük a dokihoz, hogy vizsgálja meg. szerintem ti is vigyétek állatorvoshoz, mert az a biztos :)
7/9 anonim válasza:
Vidd el mindenképp orvoshoz holnap a kiscicust,hogy megnyugodj,lehet csak tényleg féreghajtani kell!;)
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2009. nov. 1. 21:53
9/9 anonim válasza:
Amúgy lehet, hogy az éhezéstől ilyen a hasa, hiszen kóbor macska volt, nemigen juthatott élelemhez, főleg ilyenkor késő ősszel. egyszer mi is befogadtunk egy cicát, pár napig kemény volt még a hasa és ki volt dudorodva. tudod, ez oylan, mint az éhező afrikai gyerekeknél, nekik is felfúvódik a hasuk. ha pár nap múlva nem megy le a hasa, vigyétek orvoshoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!