Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Szoktatok trükköket tanítani...

Szoktatok trükköket tanítani a cicátoknak? Milyen módszerrel?

Figyelt kérdés

Az enyém még csak 5 hónapos, de egy iszonyatosan okos teremtés. Pedig félperzsa :) Eddig még csak az "ül" parancsot tudja, amit két nap alatt sajátított el :) Most éppen a "pacsit" gyakoroljuk.

Ti is szoktatok trükköket tanítani nekik? Ha igen, milyen módszerrel? Mennyi idő alatt tanulják meg? Mit érdemes megtanítani nekik?

2009. nov. 1. 13:17
 1/10 anonim ***** válasza:
89%
Á nem, a macska nem kutya! Persze hogy csomó mindent tud, és megért, de őket nem lehet parancsszóra ugráltatni! Mondjuk arra szót fogad, hogy ha a combomat csapkodom, és mondom, hogy gyere ide. :) De a cicc-re ha nincs kedve hallgatni, akkor tele is üvölthetem a lakást, ott lapít az ágy alatt és röhög. :D:D:D Fura lehet a Te cicád, hogy szívesen szót fogad! Mivel tanítod? Jutalomfalat?
2009. nov. 1. 13:29
 2/10 A kérdező kommentje:

Jutalomfalattal :)

De most már annélkül is megy.

Szerintem játékkét fogja fel, mert minden percet élvez, amit vele töltök, a lényeg, hogy ő legyen a középpontban :)

2009. nov. 1. 13:33
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

az enyém szaltózik! perssze nekem kell megpörgetnem, de most már nagyon ügyesen talpra tud érkezni! mielőtt bárki lecseszne, a cica nagyon élvezi!

Olyat is szoktunk játszani, hogy repül a cica, ilyenkor jó messziről dobom az ágyra, így kb 6 méteres utat tesz meg! Utána jön hogy még repülni akar! Nagyon cuki!

2009. nov. 1. 13:45
 4/10 anonim válasza:
100%

A miénk sajnos trükköket nem tud, de ha rajta múlna akkor sem tudna, mert szörnyen lusta :) viszont annál "nyalisabb".

Imádni való kis cica:) , de ha rájön az "5 perc", akkor...

Jó cicázást Mindenkinek!

2009. nov. 1. 14:05
 5/10 anonim válasza:

Nekem tudja az ül,fekszik,pacsi,és a "hopp" trükköt:D

nagyon édes és élvezi is mivel tudja ha megcsinálja akkor nyutifalatot kap:D

mióta megtanítottam neki a pacsit minden ételért, vagy finomságért pacsizik...:)

nekem is kb. 2 nap alatt tanulta meg

szerintem mindent éredemes ha azt a cicus is élvezi:)

2009. nov. 1. 14:16
 6/10 anonim ***** válasza:

nekem pacsit tud adni és idejön ha hivom. ja é hallgat a nevére:D

ha akarja..

2009. nov. 1. 15:20
 7/10 anonim ***** válasza:

nekem nagyon okos cicám van, és szerintem csomó mindent megbírnék neki tanítani, de a suli mellett nincs időm rá.

Amúgy "cicc" re hallgat és a nevére is

és rendesen tud pórázon sétálni :)

12/L

2009. nov. 2. 16:49
 8/10 anonim ***** válasza:

Enyém is tudta ezt a kettőt (:

Ha meg leguggoltam mindig felugrott az ölembe. És puszit adni is tudott.

Szerintem amúgy a cicák sokkal gyorsabban tanulnak, mint a kutyák, csak elképesztően makacsok :D

2009. nov. 3. 20:43
 9/10 anonim ***** válasza:
Az én cicám ki tudja nyitni a nagyon kis résnyire nyitott ajtót. A mancsával húzza vagy éppen olyan ajtónál tolja!!!!! Mikor egyszer véletlenül résnyire csuktam csak be az ajtót, és épp kajáz vittem neki, akkor jött rá, na meg én is, hogy ki tudja nyitni az ajtót. Nagyon cuki...:D:):D:):D:):D
2009. nov. 19. 17:56
 10/10 anonim ***** válasza:

Előző vagyok, megtanítottam neki az ülést is! Nagyon ügyes, és szívesen csinálja jutifalat érdekében, mert elképesztően torkos....

:D:):D:):D

2009. dec. 23. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!