Egy fontos kérdezek lenne. A cicának lehet chipset, kekszet, csokit es embeei melegetelt enniuk? Ha nem Mit miert?
A csokoládé halálos a kutyákra és macskákra nézve.
A fűszer sem jó, de az kis mennyiségben nem halálos, maximum beteg lesz tőle... A chips pl éles nekik, a torkán akadhat.
Ne adj neki egyiket sem.
Halszálkától semmi baja nem lesz, de a chips éles neki?
Valóban nem jó a chips nekik, a túlfűszerezettsége miatt, de el tudná rágni és nem szúrná át a nyelőcsövét. :)
Nem adunk ilyet állatnak!
A csokoládéban teobromin van attól elpusztul.
A chips tiszta sóóó, és a macska nem tudja kiválasztani!
A emberi meleg étel tele van fűszerrel, sóval, olajjal és zsírral!
Ha ilyenek kap a macska akkor szőre zsíros lesz, hullani fog, bélgyulladást kap, hasmenése lesz, stb....
Láttam hogy többen írtátok, hogy halálos a kutya számára a csoki.Nem tudom de az én kutyám kis kora óta kap néha néha kis adag csokit és még mindig él már 6 éves és semmi baja. Nem kéne ilyennel riogatni szegény kérdezőt.
Nekem kb 15 éve vannak macskáim és amit kérnek adok nekik egy kicsit és sokáig élnek. Így szóval ha a cicusod kedves kérdező szeretne valamit adni amit te eszel kicsit adhatsz neki nem fog bele halni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!