Mit tegyek ez nem mehet igy tovább?
Ha van előteretek, akkor kérd meg, hogy oda engedjék be télen a nagy hidegben. Cserébe takarítsd sokszor az előteret. Az állatorvost pedig beszéld meg velük, hogy nagyon fontos, vagy beteg lesz és meg is halhat. Szerintem macskanáthás. Nekem sok időbe telt, hogy elvigyük őket dokihoz, de sírás és könyörgés árán sikerült.
Honnan van a perzsa? Mert ha ők vették, akkor ezt is mondhatod, hogy pénzkidobás lenne rosszul tartani.
Tényleg jó olvasni, hogy vannak meg normális tizenévesek a világon, akiket érdekel az állatuk sorsa. :)
15/L
Van a szüleidnek jó barátjuk? Kereszt szüleid pl? Próbálj olyan felnőttel beszélni erről, aki szerinted tudná befolyásolni a szüleidet. Ha ezt annak a felnőttnek is elmeséled, szerintem segíteni fog.
Becsületedre legyen mondva, nagyon felelősségteljes és okos vagy. Én örülnék ha nekem egyszer ilyen gyerekem lenne. :)
Már erre is gondoltam. Az a baj ,hogy a rokonaim sem állatbarátok.Szinte mindegyiknek cicája van de csak úgy. Nincs is nevük és van belőlük minimum 15. Egyszer már kikönyörögtem ,hogy a Perzsa lehessen benti de aztán a betegségei miatt bekakilt és berókázott. Ekkor anyám azt mondta:Többet ide be macska nem jöhet!
A pincehelység sem lesz jó egész évben ,nincs lent fűtés és akkor szökik ki a cica amikor akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!