Minden érdekel. A cicák egészsége, minősége, tartási körülmények
2013. aug. 26. 15:12
1/8 anonim válasza:
Kérdezd őket :)
Tesztekre kérdezz rá mert azt nem láttam a weblapjukon.
2013. aug. 27. 08:21
2/8 A kérdező kommentje:
Már beszéltem velük, nagyon kedvesek, csak furcsállom, hogy törzskönyvet akkor kapok ha kérek, és idő kell mire megcsinálják.
2013. aug. 27. 13:29
3/8 anonim válasza:
Akkor gyanús.. :( A törzskönyv nem kérés tárgya az jár a cicához,kötelező almot lejelenteni és minden cica kap törzskönyvet az alombejelentő után .Ha fizetve van akkor 6 hét mire postázza az egyesület a törzskönyveket.
2013. aug. 27. 14:32
4/8 A kérdező kommentje:
Pedig annyira szépek a cicák, és nagyon meggyőző a weblap is. Ráadásul azt mondták nyugodtan menjek el hozzájuk, nézzem meg a szülőket, stb...
Szerződéssel, számlával kapom a cicát, reménykedek hogy nem lsz baj. De a képek alapján annyira beleszerettem a kiválasztott cicába, hogy törzskönyv nélkül is megvenném:)
2013. aug. 27. 19:03
5/8 anonim válasza:
Te tudod :) Tesztek nélkül és tk nélkül biztos nem vennék macskát akkor már örökbefogadnék..
2013. aug. 28. 08:01
6/8 anonim válasza:
Azért kell tőlük kérni a törzskönyvet, mert szaporítótól is vásárolnak kölyköt, (felvásárolják őket) azt törzskönyveztetik és eladják drágábban. A szomszédunktól ezért vásárolják fel rendszeresen az összes cicust.
Mint ahogy Tóth Róbertné kölyök mc-i is. Minden a pénzre megy ki! Gusztustalan amit a tenyésztők művelnek, és akkor a másikra fújnak aki tisztességes és bemocskolják.
2014. aug. 25. 15:18
7/8 anonim válasza:
ez most nem tiszta.Egy tenyésztő aki a fajtáért van és a macskáiért az nem ad kereskedőnek,ha így van akkor egy mocsok és az egyesületének jelenteni kell.
2014. aug. 25. 19:23
8/8 anonim válasza:
Nem kereskedőnek ad, hanem felvásárolja a törzskönyv nélküli kölyköket, amik szaporítótól vannak, és azokat jelenti le saját kölykeinek, és azt adja el drágábban.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!