Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Macska kis lakasban?

Macska kis lakasban?

Figyelt kérdés
Erdekelne hogy kis lakasban ( 27m2 ) erdemes-e cicat tartani ? Nem lenne sokat egyedul mert 90%ban otthon vagyok.

2013. aug. 26. 14:23
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem lehet, de mindenképpen "izgalmassá" kéne neki tenni. Gondolok itt sok macskahálóra, amiben tud futkározni, elbújni. Sok játék kéne neki, hogy tudjon mozogni. Én akár a lakás adottságaihoz mérten csinálnék neki egy "macskacsőrendszert" amiben mondjuk körbetudja járni a lakás nagy részét. Tutira élvezné.
2013. aug. 26. 17:26
 2/7 anonim ***** válasza:
Lehet,nekünk 40 m2-es lakásban volt cicánk.Nagyon jól elvolt.Macskahálót nem árt feltenni az ablakokra.Mi kiengedtük az erkélyre is,nem akart leugrani soha.
2013. aug. 26. 17:40
 3/7 anonim ***** válasza:
Mi 26 m2-es lakásban lakunk, a cicánk nagyon jól elvan. Most akarunk épp egy polcrendszert kiépíteni, hogy többet tudjon ugrándozni.
2013. aug. 26. 18:55
 4/7 A kérdező kommentje:

sajna alberletben vagyunk igy a polcrendszer kilove..

egyeb otletek , hogy a cica ne unatkozzon ?:)

gondolok vmi sajat kesztesu dologra vagy vmi hasonlora

2013. aug. 27. 03:13
 5/7 anonim ***** válasza:
Kaparófa,játékok.Délutánonként játssz vele sokat,fáraszd ki,különben hajnali 4-től nem fog hagyni aludni.
2013. aug. 27. 12:26
 6/7 anonim válasza:

Tapasztalt macskatartó vagyok,és szernitem érdemes/lehet cicát tartani.Általában sokat is szeretnek lustálkodni,de kell nekik néha egy kis játék vagy esetleg ugrándozás.Vegyél neki cicahámot,először bután hangozhat,de hidd el nem az.Én nekem is bennt van a cica és mivel szüksége van néha egy kis zöld növény evésre,fűre,az emésztéshez ezért kikell vinni,de az is elég ha veszel neki macskafüvet.Vegyél neki esetéeg egy kisebb kaparófás bútort,hogy a körmével ne okozzon kárt.Akár egy kis játék is elég,egy cérna,egy bot,és innentől a cicád feltalálja magát,mert jelentktelen tárgyakbol,játékot kreál.

[link] ezen az oldalon megtalálsz mindent,macskafüvet,bútort és minden ami ahhoz kell,hogy a cica jól érezze magát! Sok szerencsét!:)

2013. aug. 27. 18:07
 7/7 anonim válasza:

[link]

ha egy ilyet beszerzel neki és elis fér akkor ezmár elég is :) magas tud ugrálni és kaparhatja a körmeit.Viszont a kaparófák egy idő után elhasználodnak attol függ mennyit használja akor cserélni kell :)

-utolsó válaszoló

2013. aug. 27. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!