Macska kis lakasban?
sajna alberletben vagyunk igy a polcrendszer kilove..
egyeb otletek , hogy a cica ne unatkozzon ?:)
gondolok vmi sajat kesztesu dologra vagy vmi hasonlora
Tapasztalt macskatartó vagyok,és szernitem érdemes/lehet cicát tartani.Általában sokat is szeretnek lustálkodni,de kell nekik néha egy kis játék vagy esetleg ugrándozás.Vegyél neki cicahámot,először bután hangozhat,de hidd el nem az.Én nekem is bennt van a cica és mivel szüksége van néha egy kis zöld növény evésre,fűre,az emésztéshez ezért kikell vinni,de az is elég ha veszel neki macskafüvet.Vegyél neki esetéeg egy kisebb kaparófás bútort,hogy a körmével ne okozzon kárt.Akár egy kis játék is elég,egy cérna,egy bot,és innentől a cicád feltalálja magát,mert jelentktelen tárgyakbol,játékot kreál.
[link] ezen az oldalon megtalálsz mindent,macskafüvet,bútort és minden ami ahhoz kell,hogy a cica jól érezze magát! Sok szerencsét!:)
ha egy ilyet beszerzel neki és elis fér akkor ezmár elég is :) magas tud ugrálni és kaparhatja a körmeit.Viszont a kaparófák egy idő után elhasználodnak attol függ mennyit használja akor cserélni kell :)
-utolsó válaszoló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!