Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Van egy fekete anyacicám,5...

Van egy fekete anyacicám,5 nappal ezelőtt született 2 kismacskája. A hasába van még 3-vagy 4 kismacska sokkal kisebbek, mint a megszületett kismacskák. Még dobog a szivük. Mi a baj vele?

Figyelt kérdés

az anyamacskám nagyon jól érzimagát.már elkezdett jó sokat enni . még játszik is ,mintha semmi nem történt.

Mikor szüli meg a kiscicákat???

2008. jún. 30. 18:37
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
61%
Egyébként ha ivartalanítottad volna most nem lenne egy állatkínzóval több.
2008. jún. 30. 23:22
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Amikor eldöntöd hogy magadhoz veszel egy kisállatott akkor vállalod annak összes felelösségét és azt is hogy míg nálad van eteted itatod tisztán tartod és ha kell fizeted az összes orvosi beavatkozást is amire szüksége van. Amennyiben ezeknek nem tudsz megfelelni nem vagy JÓ gazdája az állatnak és jobb ha elajándékozod egy olyan személynek akinek nem gond ha fizetni kell az orvosnak.
2008. jún. 30. 23:25
 13/23 anonim ***** válasza:
51%
Van már valami fejlemény vagy sikeresen halálra kinoztad azt a szerencsétlen jószágot akit állitólag szeretsz ha már tartod!!! Az állatorvos szó valószinüleg nem szerepel a szótáradban mivel azt a válaszokban figyelmen kivül hagyod. De kezd olyan érzésem szerintem érzésünk lenni hogy az egésszet csak kitaláltad, mert ha ember lennél nem engednéd kimulni a cicádat, tudod vannak olyanok akik veszik fáradságot, hogy elvigyék a kinlódó állatkáikat az orvoshoz, de az nem te vagy, mert neked röntegen a szemed, egyben állatorvos és szülész is vagy szerintem vannak egyéb fantasztikus oldalak is ahol eme csodát ami éppen előtted zajlik megoszd másokkal! Nekünk akik szeretik az állatokat elég rosszul esik, hogy vannak hozzád hasonló felelőtlenek egyébként ird már meg honnan irsz és majd küldünk a saját költségünkön állatorvost csak ne kinozd tovább azt a szerencsétlen állatot, egyébként ha mindez igaz akkor csak fele annyi szenvedést mint amit a cicádnak ki kellett álnia melletted.
2008. júl. 1. 08:05
 14/23 anonim ***** válasza:
53%
Nekem is vannak macskáim, pedig nem kartam egyet sem. Egyszerűen idejöttek a házhoz, és ha már itt voltak, adtam nekik enni. Aztán itt maradtak. Én is állatkínzó vagyok, hogy nem ivartalanítom őket??
2008. júl. 1. 10:55
 15/23 anonim ***** válasza:
53%

Van egy macskám, én is meg voltam bizonyosodva róla, hogy maradtak még bent kölykök a szülés után. Nagy volt a hasa, sőt (azt hittem), hogy még ki is tapintottam párat. Az anya jól volt, aztán pár nap alatt a hasa is szépen lelappadt.

Viszont volt egy másik macskám, akinek az egyik kiscicája farfekvéses volt, a farkát dugta ki először. Így nem is tudott volna megszületni, csak kínlódott az anya. Megfogtam a farkát és nyomásnál egyszerűen kihúztam belőle. Gondoltam, inkább a kismacska pusztuljon el, mint az anya. (Mellesleg ha már itt tart a szülés, az állatorvos sem tud mást csinálni!) Mindenesetre mindketten egészségesek.

Az embernél van olyan, hogy terhesség alatt kiszabadul még egy petesejt, ami aztán megtermékenyül (szuperfötácó). Ebből következik, hogy a két magzat nem egyidős. (Sőt, olyan is van, hogy nem is ugyanaz az apjuk, de ez már egy másik téma.) Amikor az érettebb baba eléri azt a kort, amikor meg kell születnie, akkor beindul a szülés. És akkor mind a két baba megszületik, bár az egyik többnyire koraszülött lesz. Hogy macskáknál bent maradhatnak-e az éretlenebb kölykök, egyáltalán náluk létezik-e ilyen, nem tudom, csak ez jutott eszembe a történetedről. Biztosat állatorvos tudna mondani, ha talász egy elkötelezett állatorvost, szerintem egy vizsgálatért nem fog pénzt kérni. Ha meg tenni kell valamit vele, akkor ha megmondod, hogy nincs pénzed, szerintem akkor sem nem fogja szenvedni hagyni. Aztán lehet, hogy csak vaklárma az egész.

2008. júl. 1. 11:07
 16/23 anonim ***** válasza:
51%
Már várom a következő kérdésedet..... Van egy fekete macskám ami 7 napja fialt de van még benne kis macska amit nem tud megszülni! MIT CSINÁLJAK? ( Tiszta szégyen vagy)
2008. júl. 1. 13:13
 17/23 A kérdező kommentje:

nem vittem állatorvoshoz

de mostmár nem is kell

mert sikerült ma hajnalban megszülnie a kiscicákat

sajnos nem itthon szülte meg őket úgyhogy nem tudom,hogy hogy néznek ki

2008. júl. 1. 20:42
 18/23 A kérdező kommentje:

egyébként én csak azért teszem fel ezeket a kérdéseket,mert kiváncsi vagyok a ti véleményetekre is .

JA ÉS A MACSKA ÉLETBEN VAN most ébben szoptatja a kölykeit, amiket itthon szült meg

egyébként meg nem vagyok állatkinzo sokkal jobban szeretem az állatokat mint bárki más

2008. júl. 1. 20:55
 19/23 anonim ***** válasza:
72%
Szegény cicának végre sikerült megszülnie. Abban meg egy picit kételkedek, hogy valóban annyira szereted-e az állatokat. Akkor nem hagytad volna szenvedni.
2008. júl. 1. 22:23
 20/23 anonim ***** válasza:
Az hogy lehet hogy Tudod hogy megszült de nem láttad? Ő mondta? Szerintem a macska odavitte volna kölykeit ahol a többi van és nem 2 felé szaladgálna..mert ezek szerint nem a közelben van a "másik" alom ha nem tudtad megnézni őket.
2008. júl. 1. 22:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!