Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Baja lehet, vagy csak megérzi...

Baja lehet, vagy csak megérzi a változást?

Figyelt kérdés

Holnap vinnék el egyik kiscicámat. Én már tegnap is pityeregtem miatta, mert olyan édi, de jó helyen lesz és nekünk 6 kiscicánk van. Sokan vannak szal nem is lehetne megtartanni mindet. Viszont a cica nem játszik a többiekkel. Itt ücsörög mellettem. Tegnap is csak rajtam volt hajlandó megmaradni. Felmászik rám és alszik. Amióta itthon vagyok evett. Megsimogattam, dorombolt. Hasmenésre utaló jelek nincsenek.

Az én depimet érzi hogy meg kell válnom tőle vagy vigyem orvoshoz??

2009. okt. 29. 15:51
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
Hasemneésere lesz
2009. okt. 29. 15:59
 2/4 anonim ***** válasza:

sztem nem lesz hasmenése... sztem csak megérzi, hogy szomorú vagy, erre nem csak a kutyák képesek...:) szinte minden állat. Valószinüleg érzi rajtad, hogy szereted de valami nincsen rendben. az elválás nagyon nehéz lesz én már csak tudom, de legyél boldog mert van még 6 gyönyörű szép kiscica akik csak a te szeretetedet akarják:) hidd el jobb lesz a kiscicának ha elengeded, ennyi cicát télleg nem lehet eltartani rendesen...:(

sajnálom

2009. okt. 29. 16:01
 3/4 anonim válasza:
Szerintem ha ő ennyire a szivedhez nőtt akkor inkább ne őt add oda hanem helyette valamelyik másikat. Ő biztos sokkal ragaszkodobb cica lesz hozzád, főleg ha ennyire szereted.
2009. okt. 30. 08:47
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat. Amikor megszületett, akkor igértem oda. Ráadásul gyerekhez került úgyhogy nem mondhattam azt hogy inkább másikat, mert kifejezetten ilyen szinű cicát szerettek volna. Nagyon megsirattam amikor elvitték. Lakásban lesz ott is és nagyon kedves cica úgyhogy remélem hamar megszokik ott. 1-2 hét múlva lehet kapok róla infot.

Most is pityergek, de nagyon örültek neki. Biztos jó helye lesz. Eredetileg csak 4 kiscica volt, de egy másik anyuka 2 hete előhozott még 2-t. 1 cicának lehet lesz gazdija, 2-t elviszek én magammal úgyhogy marad 2.

2009. okt. 31. 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!