Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mit csináljak ha a macskáink...

Mit csináljak ha a macskáink mindig nyávognak, hogy éhesek? Egész nap csak enni tudnának

Figyelt kérdés
2009. okt. 29. 15:00
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Adj nekik enni. Jön a hideg ilyenkor mindíg többet esznek.
2009. okt. 29. 15:54
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Adj nekik enni. Biztos nem jó kedvéből nyávog. Ha éhes akkor éhes. Ő érzi. Jól néznél ki neked is kiporcióznák, hogy ennyit kapsz, szólnál, hogy te még éhes vagy, aztán csodálkoznának, hogy mi bajod van, legyen elég annyi, amennyit ők gondolnak, hülyeség, hogy éhes vagy, biztos csak zabálnál.
2009. okt. 29. 16:29
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Szegények, biztosan nagyon éhesek! A macskák sokszor esznek kisebb adagokat, egyszerre nem tudnak annyit enni, ami egész napra elég lenne! Mindig legyen előttük száraz táp, amit ropogtathatnak, ha megéheznek (friss víz is legyen!!!), plusz, ha megengedheted magadnak, akkor naponta 1x adj nekik egy kis konzervet, vagy ha olcsóbb megoldás kell, akkor főzz félkészre (inkább csak a kórokozók miatt, egy kicsit) egy kis csirke farhátat, lábat, nyakat, stb. és ezzel etesd őket. Meglátod, nem fognak többet keservesen nyávogni!!!
2009. okt. 29. 19:01
 4/15 anonim ***** válasza:
87%

Ha benti macsekok, akkor bizony oda kell figyelni hogy mennyit esznek, mert könnyen meghíznak, és az nem egészséges... Az ivartalanított kandúromnak folyamatosan oda kell figyelni a súlyára, és így is el van kcsit hízva.

Ha kijárósak, akkor lehet nekik adni dögivel, úgyis lemozogják.

2009. okt. 29. 19:02
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Féregteleníts!!!!
2009. okt. 29. 21:06
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Mielott tanacsot adhatnak, egyaltalan, menyit adsz nekik, es mit? Mert lehet, hogy ehesek....
2009. okt. 29. 21:11
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

A kinti cicáim (a fűtött műhelybe szabad ki-be járásuk van, de ritkán maradnak pár óránál tovább bent) így ősszel naponta többször megjelennek és kaját kérnek. Ijesztően meghíznak, de tavaszra ismét karcsú cicalányok lesznek. Ezt csinálják már évek óta. Gondolom készülnek a télre.

Ha nem férgesek, vagy nincs más betegségük adj nekik többet, de az is lehet, hogy valami tartalmasabb kajára kéne váltanod.

2009. okt. 30. 05:13
 8/15 anonim ***** válasza:

Nekem 4 cicám van, ki-be járnak a lakásba. Egész nap lent van a jó minőségű macskatáp, friss ivóvíz, + reggel-este kapnak nedves eleséget (konzerv, húsfélék, ételmaradék stb.), és nem kövérek, pedig mindegyik ivartalanítva van.

Ősszel a szervezetük felkészül a hideg napokra, ezért többet esznek, mint nyáron,de akkor sem válnak falánkká.

2009. nov. 5. 10:44
 9/15 anonim válasza:
Én is azt hittem, hogy a cicáim azért nyávognak, mert éhesek, ilyenkor mindig adtam nekik kaját és mindig ettek is belőle, de rájöttem, hogy akkor is nyávognak, ha azt akarják, hogy játsszam velük. Próbáld ki, lehet, hogy ez a megoldás.
2009. nov. 5. 10:48
 10/15 A kérdező kommentje:
Tápot kapnak enni egy nap 3-4 és 8 macska van mindegyik kinti. A kicsik most voltak féregtelenítve, mert nem ettek most már ők is beindultak az evészetben
2009. nov. 5. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!