Mit lehet tenni a kiscicákkal: vannak, helyek, ahol tudják őket gondozni, befogadják?
Lehet, hogy már olvastátok néhány kérdésemet, mert írtam egy párat mostanában macsek témában.
Helyzet: egy macska bejár a kertünkbe pár hónapja. Jól elvan itt. Közben vemhes lett. Megfialt - ennek nem tudom a pontos dátumát, de kb. 1 hónapja.
6 kiscicája lett. A mi udvarunkon van egy kis pici melléképület, ott talált maguknak helyet.
Néha hallottam, hogy balhé volt: éjszaka más, idegen macskák is bóklásznak az udvaron és valószínűleg összevesztek az anya macskával. Láttam az anyán, hogy "el akar költözni". Így is volt, elvitte a kölyköket a szomszéd telekre egy farakás alá. Pár hétig ott laktak.
Voltak itt közben viharok, eső, nagy szél - szerintem ezek miatt az anya úgy döntött, hogy mégis inkább a mi kertünkben a fedett helyet választja... Így most 5 kölyök itt van nálunk egy melléképületben. A hatodikat nem találjuk.
Kérdés: Amennyiben most nem tudunk állatot, illetve állatokat tartani, akkor szerintetek kinek tudnánk odaadni a kiscicákat?
Cukik nagyon, de tudjátok, más az, amikor az ember eldönti, hogy lesz egy házi kedvence és más, amikor az állat dönt úgy, hogy hozzánk költözik ;-) Pláne, 7. (ha meglesz az összes kiscica.)
Ez így nagyon sok.
Régen voltak macskáim, szeretem nagyon őket, de most olyan helyzetben vagyok, hogy nem tudok értük felelősséget vállalni.
Írjatok, minden meglátásra kíváncsi vagyok, ami megoldás lehet!
Fotózd le őket, és készíts plakátokat! Tedd ki őket néhány (jó sok) helyre, és hirdesd meg őket facebookon is, körlevélben.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!