Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Miért csinálja a macskánk...

Kutya222 kérdése:

Miért csinálja a macskánk eszt ;´ (?

Figyelt kérdés
tegnap fogatuk be találtuk van egy másik cicánk is de az nem lényeges ö a cica akit örökbefogadtunk [link] de nem pisil kakilni se és enni se eszik és inni se iszik lehet még a félelemtöl de akkor mikor szokja meg ?

2013. aug. 18. 09:20
1 2
 11/11 borcsi02 ***** válasza:
A bolhásság pár nap alatt kialakulhat, ebben a nagy melegben, gazos, kinti környezetben, mert gyorsan szaporodnak, én is szeretem és kezelem a macskáimat, mégis lettek már bolhásak. Nem tudhatod, hogy mennyire hiányzik a gazdájának, hiszen nálad 1 napja van, és te is állítod, megszeretted, akkor mennyire szeretheti az, aki felnevelte... De mindegy,csak azért gondolhatnál arra, hogy ami neked jó, mennyire jó egy olyan állatnak, aki eddig máshol, mással élt, amit az otthonának tekintett, aztán elkóborolt (mert ilyenek a cicák) és most olyan helyen kell lennie és olyan valakivel, akit nem szeret, nem ismer, és olyan sokkot kapott, hogy még pisilni is képtelen. Ezért mondtam, hogy pár hirdetéssel adhatnál neki egy esélyt hazatalálni (még akkor is, ha nincsen chippelve), és ha nem sikeres a dolog,utána nyugodt lelkiismerettel megtarthatnád. De ez így nem egy túl korrekt dolog, mivel nem egy mezei házi macskáról van szó, amit nagy eséllyel nem hiányol senki,és sok kóbor van köztük. De mindegy, szerintem te már eldöntötted a sorsát, csak nehogy egy adandó alkalommal meglógjon tőled, ahogy alkalma nyílik rá.
2013. aug. 18. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!