Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Miért nem engedik?

Miért nem engedik?

Figyelt kérdés
Anya hallani sem akar róla..pedig Ő is szereti a cicákat,neki is volt a házban mikor kicsi volt,nem is egy.Állandóan cicás hirdetéseket néz a Vaterán is..Panelban élünk,de azért nem egy 20 négyzetméteresben,és tudom,hogy tudnánk gondoskodni róla(anyagilag is elég jól állunk hozzá).Én személy szerint 6 éve könyörgök,17 éves vagyok,lány,jó tanuló,segítek otthon,a szobám többnyire rendben van tartva.Nem bulizok,pasizok,iszok stb. Szóval ezzel sem lehet indokolni.Nem értem,miért nem engedi..akváriumom is van,és az is rendben van tartva.

2013. aug. 14. 16:32
 1/7 A kérdező kommentje:
Van 14 cserép növényem,szóval elég jól tudok élő dolgokról gondoskodni.A vidéki házunknál macskák és kutya is van,azokat is nagyon szeretem,sokat foglalkozok velük.
2013. aug. 14. 16:46
 2/7 anonim ***** válasza:
Ezt tőlük kéne megkérdezni...
2013. aug. 14. 16:54
 3/7 anonim ***** válasza:

A párom családjánál is ugyanez volt a helyzet.

De náluk kilátásba volt véve, hogy a fiú és a lány elkezdi az egyetemet, Bp-re mennek, a macska pedig marad a szülőknél.

A másik kifogásuk az volt, hogy a panel nem való cicának. Ők a harmadikon vannak. Most nyáron voltunk ott cicával együtt (muszáj volt magunkkal vinni), ne tudd meg, mennyit szenvedett a melegtől a sajátom. :(

Valaki meg egyszerűen finnyás, nem akar belegondolni, hogy a cica pisijét, kakiját ki kell kotorni, ki kell dobni, ha hosszú szőrű a cica, akkor néha feneket is kell törölni.

2013. aug. 14. 17:47
 4/7 A kérdező kommentje:
volt már "próbacicám"..töröltem a fenekét is,én almoztam meg minden és nem volt vele gond,még anyám is labdázott vele,de utána le kellett passzolni mamáékhoz,máig nem értem miért.senki nem allergiás rá..
2013. aug. 14. 18:02
 5/7 A kérdező kommentje:
Illetve anyám kötött velem egy egyezséget,hogy mit kell csinálnom,hogy lehessen macskám..(ő azt hitte,lehetetlen feltételeket állít és így nem kell megtartania)..név szerint: fogyj 20 kilót és ne legyen 4-esnél rosszabb jegyed az év végi bizonyítványodban (11.es vagyok,nyelvi előkészítős)..ezeket teljesítettem (a fogyást túl is teljesítettem XD) Akkor mégis miért?
2013. aug. 14. 18:15
 6/7 anonim ***** válasza:
Mindjárt tizennyolc leszel, és akkor vegyél magadnak macskát, az ellen semmit nem mondhat.
2013. aug. 15. 12:13
 7/7 anonim ***** válasza:

Ha a próbacica sem lágyította meg anyukád szívét, akkor szerintem esélytelen.

Az, hogy nem váltja be az ígéretét - nem kommentálom.

De úgyis bármikor albérletbe vagy saját lakásba fogsz költözni, ha megkezded a saját életedet, akkor annyi macskád lehet, amennyit akarsz és senki nem fog beleszólni.

És majd anyukád irigykedni fog, hogy milyen aranyos habos-babos cicád van, lesz egy társad, ő meg egyedül lesz a szobanövényeivel.

2013. aug. 15. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!