Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Szerintetek lehetne újrahaszná...

Szerintetek lehetne újrahasználni? (részlet lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok! Egy hónapja vettünk egy brit kék cicát Ganját (Gandzsa), aki hozzánőtt szívűnkhöz, de sajnos három hét után meghalt szegényke. A szaporító hibája volt, túl korán adta és nem adott infót (én is utánanéztem - utólag. :( Emiatt ne engem hibáztassatok). A szaporító persze nem veszi fel a telefont, megemlítem cegléd környékén található csakhogy vigyázzatok ;) és 20 e. forintért adta a cicát... Most viszont találtunk egy 100 %-osan biztos tenyésztőt aki törzskönyvel oltva, féregtelenítve adja a cicókat 60 ezer forintért és megtaláltam az a cicát aki emlékeztet Ganjára, de mégse ugyanolyan színű - lila. :)

Most rátérek a kérdésre: Használhatja-e ez a cica Ganja régi cuccait (etetőtál, szállítóbox, alomtálca), ha domestossal fertőtlenítettük őket? És mivel benti cica lesz hamarosan még érkezése előtt az egész házat kifogjuk fertőtleníteni, mert az orvos szerint Ganjának valamilyen fertőző betegsége volt. Gyors válaszokat köszönöm. És bocsi, hogy három oldalas szöveget írtam. :D

2009. okt. 26. 20:31
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

10 nap is elég lett volna. A kórokozó baktériumok kevés kivételtől eltekintve levegőn rövid időn belül életképtelenné válnak. Takaríts ki azért de ne aggódj..

Egyébként nekem én is voltam hasonló helyzetben csak a kutyámmal és én áldom érte az eget hogy alig egy hét elteltével már ott szaglászott mellettünk az új jövevény. Minden ember és helyzet más..

2009. dec. 6. 17:01
 12/15 A kérdező kommentje:
Milyen kutyád van? :]
2009. dec. 6. 17:25
 13/15 anonim ***** válasza:
Pibull van és volt. Elgázolták, a sofőr le sem lassított..:(
2009. dec. 6. 17:37
 14/15 anonim válasza:

A Domestos nem visz mindent. A Hypo, vagy Flórasept a jó fertőtlenítő.

Egyébként tényleg fontos, hogy mi baja volt. Nem úgy van ám az, hogy baci, baci.

2009. dec. 6. 17:57
 15/15 anonim válasza:
Bizony! Azt kell tudni, hogy a betegség, amiben elpusztult, hogyan terjed. Nyállal, spórával, vagy hogy.
2009. dec. 6. 17:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!