Cicák a világ urai?
Figyelt kérdés
Ahányszor vitatkozok vele, mindeg ő győz!
Mindig neki van igaza. Képes felkelteni éjszaka közepén, hogy engedjem ki. De meg is szokta várni, hogy elaludjak, rá 10-15 perce felnyávog, mintha azt várná,hogy aludjak el! :) Még szerencséje, hogy szeretem! :)
2013. aug. 8. 17:20
1/6 anonim válasza:
Hagyod, hogy egy macska hülyét csináljon belőled. Gratula!
2/6 Salx Narval válasza:
Nem, csak azoké, akik tűrik.
3/6 anonim válasza:
velem is ez van, önző kis dög de attól még imádom! :D
4/6 anonim válasza:
Mert balek vagy. A dolog úgy működik, hogyha kiengeded akkor bíztatod a hülyeségre. Nálam ha olyat csinál ami nem tetszik, akkor büntetést kap, a hidegzuhany működését pl már elég jól ismeri és nem szokta megkockáztatni, hogy kétszer kelljen rászólni.
5/6 anonim válasza:
Hát a macsekok eléggé rá tudnak nőni a gazdira, ha engedik őket.
Én azért próbálom nevelni, így nem ő az úr a háznál, de kb. egy szinten vagyunk, vagyis ki tud nyávogni magának dolgokat, extra kaja, több simi, még egy kis macskagyökér stb., de hogy éjszaka is zaklasson, arról már kicsi korában leszoktattam.
6/6 anonim válasza:
Kétségkívül, a cicák uralják a földet! Régen istenként tisztelték őket, és ezt sose felejtik el! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!