Mennyibe kerül általában egy kandúr ivartalanítása?
Figyelt kérdés
Milyen oltásokat kell kapnia? Még nem kapott semmilyet, kb 7-8 hónapos lehet. Ezek az oltások mennyibe kerülnek? Az ivartalanítás után milyen utókezelést igényel a cica?2009. okt. 26. 14:24
1/12 anonim válasza:
Pesten olyan 10-12k Ft.
Vidéken 6-7k Ft.
2/12 anonim válasza:
Én olyan 5 ezer körül tudom.
És van most akció, keress rá a neten!
3/12 anonim válasza:
oltások: veszettség, féreghajtás, ezek amik fontosabbak. Első alkalommal ez olyan 10e Ft körül lesz, utána évente kell vinni, akkor minden alkalommal olyan 4k Ft talán.
ivartalanítás után nincs utókezelés, figyelni kell rá kicsit míg kimegy belőle az altató, meg, hogy ne szedje ki a varratokat, bár kandúrnál ez lehet nem túl valószínű.
5/12 anonim válasza:
Nálunk 7-9 ezer körül van (Esztergom) de minden évben van 1 hónap akció amikor féláron van az most pont 4000 ft.
6/12 anonim válasza:
Vidéki kisvárosban élünk, itt 3000 Ft volt, 7000-ért a nőstényt műtötték meg.
7/12 anonim válasza:
Miénk négyezer volt Pesten, Pesterzsébeten idén februárban. És nem volt akció, a mi orvosunk nem vesz részt ezekben a kampányokban, alapból ennyi.
8/12 anonim válasza:
15:23as vagyok, mikor legutoljára vittük oltatni, akkor fizettünk valami háromezerötszázat, és kapott olyan kombináltat is meg veszettség ellenit, sőt bónusz féreghajtót. Azt szegényke mindig kap, mikor visszük. :) Keress jó dokit, akkor nem egy horribilis összeg. Ilyeneket akárki megcsinál, akkor kell full-extrás rendelőbe vinni, ha valami komoly baja van, nem csak herélés/oltás kell.
9/12 anonim válasza:
A mi dokinknál kb.7000ft átlagban, de amikor egyszerre 4 cicát vittünk akkor engedett az árból, nem tudom mennyit, mert anyum fizeti az ilyen dolgoka :D
12/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!