Miért van ez? Miért nem használja az almot?
Figyelt kérdés
Van egy 2 éves nőstény ivaros perzsa macsekom. Mindig is benti cica volt és alomba végezte a dolgát ám az utóbbi 1 hónapban szinte mindig a BÚTOROK TETEJÉRE kakilt,pisilt és nem emelt ki egyet sem ,hanem egyszer a kanpéra máskor az ebédlőszékre vagy a háloszobai ágyra. Ja igen. És előnyben részesiti a puha takarókat vagy kárpitokat.2013. aug. 6. 11:57
1/8 anonim válasza:
lehet egészségügyi gond amit így jelet.
2/8 anonim válasza:
"jelez". húgyúti baj akár.orvossal megnézetném , ha nem ez a baj jön a többi opció.
3/8 anonim válasza:
Lehet hogy vemhes és így viseki! sztem dokival nézesd meg nem -e vemhes!
4/8 Vicuska87 válasza:
Egy: Miért ivaros? Kettő: Miért nem vitted már orvoshoz????
Felmerülendő gondok: az alomtál nem megfelelő elhelyezése, nem megfelelő alomfajta, kicsi alomdoboz!
Felmerülendő betegségek: méhgyulladás, vese, húgyúti panaszok, esetleg más vírusok-baktériumok!
5/8 anonim válasza:
Ha pl az alomba pisilt, kakilt és ez a tevékenység fájdalamt okozott neki máshova fog menni a dolgát végezni. Valószinűleg ezért megy mindíg új helyre hátka ott nem fáj neki. Szerintem vidd orvoshoz.
6/8 A kérdező kommentje:
OK még ma elviszem dokihoz
2013. aug. 6. 16:00
7/8 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Megjártam a dokit és semmi probléma nincs a hugyutakkal és a vesével sem. A doki ajánlotta a macskariasztó spray-t de nem használt. Még mindig a bútorokra végzi.
2013. aug. 7. 12:21
8/8 anonim válasza:
Kedves Kérdező, mi lett a megoldás a bútorokra kakilással? A mienk is okés volt eddig, de most már másodszorra kakil a polcok alá. Mondjuk két hete van meg a cica, de pont azért furcsa, hogy az első pillanattól tudta, hogy mire való az alom, most meg hirtelen ez. Szerintem valami érte az alommal kapcsolatban, megijedt, vagy ilyesmi. De nem tudom, mit tegyek, hogyan szoktassam vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!