Jó a macskámnak ha bent tartom?
Figyelt kérdés
Kertes házban lakunk de egy nagyon forgalmas út mellett . Van 2 nagy cicám ők kint vannak de ők már megtanulták és nem mennek az út felé . Viszont 1 kiscicát megtartottunk az alomból és őt nagyon féltem . Már készülök a bent tartásra játékokat csinálok neki, hegyet ahonnan nézelődhet ki az utcára (ablakból), alvós helyet , Hámot amiben majd néha ki viszem sétálni . Na szóval sokat készülök . De nem tudom Jó lesz neki bent ?2013. aug. 5. 11:56
11/14 anonim válasza:
Az sem lenne utolsó ötlet, ha a teraszotokat elkerítenétek macska vagy csirkehálóval. Amikor ti otthon vagytok, kiengedhetitek a teraszra, élvezheti a friss levegőt, napozhat.
5 hónapos benti cicám van. A múlt héten vittem ki először sétálni, hát... annyira nem élvezte, de nem is félt.
12/14 A kérdező kommentje:
Igen csak nekünk elég nagy a teraszunk nem olyan ami a panelben van és nem tudnám úgy körbe keríteni hogy ne menjen el .
2013. aug. 5. 19:16
13/14 Macsek08 válasza:
Akkor elég, ha egy kis részt elkerítesz.
14/14 A kérdező kommentje:
AZ még rosszabb mert az olyan mint ha bezárnám egy olyan helyre ahol még mozogni se tud .
2013. aug. 6. 11:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!