Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Szibériai vagy félszibériai...

Mágnyessza kérdése:

Szibériai vagy félszibériai cicát hol kaphatnék?

Figyelt kérdés
Ajéndékba vagy jelképes összegért szibériai vagy félszibériai cicát keresnék, nem törzskönyves, nem kiállítási és nem tenyésztési cicát, hanem házikedvencet.
2013. aug. 3. 17:58
 1/3 anonim ***** válasza:
papír nélkül soha ne vegyél állatot, egy igazi tenyésztő soha nem kér +pénzt a törzskönyv miatt. garancia, eü papír mindig legyen mert a többszörösét hagyhatod az orvosnál!! ezt már mindenki unalomig szajkózta mindenhol, mindig újra és újra megjelennek ilyen butuska kérdések. tudod milyen költsége van a tenyésztésnek? olvass utána...!! vagy fogadj be innen: [link]
2013. szept. 15. 10:56
 2/3 anonim ***** válasza:
Fél szibériait remélem, sehol. Normális tenyésztő amúgy sem ad szibériait úgy oda, hogy nem ivartalanította előtte.
2016. aug. 18. 20:42
 3/3 anonim ***** válasza:

Próbáld meg a Googlén "sibirische katze" ott már lehet kapni fél szibériait,

ami kb.350-600 euró. Németeknél. Mo-on nem ajánlom, keveés a tenyésztő itt, és valaki panaszkodott, hogy beteg macskákat adtak el.Én 10 éve kerestem szibi cicát, fajtatisztát. Horribilis áraik vannak, 1000 euró körül. A németeknél láttam olcsóbban, szépeket is, az eredeti "vad szibi" az mindig cirmos, Tabby. Gyönyörű pofijuk van!! Sok szerencsét!

júl. 23. 00:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!