Zoknit néha, amikor nyitva marad a fiók. Ételt még soha nem lopott.
2009. okt. 24. 21:43
2/16 anonim válasza:
tavaly komótosan átsétált a szomszédba, és megnézte igen közel a grillcsirkét az asztalon
2009. okt. 24. 21:44
3/16 anonim válasza:
Szia! Az én macskám igen és tulajdonképpen mindegy, csak lophasson. A mi hibánk, de sose tudtunk mérgesen rászólni, inkább mindig jót nevettünk az ügyes próbálkozásokon. Ha a tányérjába raknám a lopott kaját, sose enné meg. pl az ananászt a pizzáról.. Ha rászólok, akkor néz körbe, hogy ő ott se volt, most miért szidom... Szóval imádom és sose tudnék rá szívből haragudni.
2009. okt. 24. 21:47
4/16 anonim válasza:
Az enyim a kutyám kajáját lopja (elég bátor cicus, de lehet hogy csak buta)... de eddig a legnagyobb sztori az az volt mikor hazahozta a szomszéd hogy náluk aludt az ágyon :D
2009. okt. 24. 21:52
5/16 anonim válasza:
Nos nálunk két cica is van.Lopnak mindenfélét.Például imádják a szárítórol leszedni a zoknit aztán ha nyitvamarad a konyhaajto akkor megdézsmálják a virágok leveleit meg volt hogy kintmaradt félkiló csirkemell és mind megették csak a folpakkot találtuk a helyén.Kiis csomagolták.Aztán egyszer az egyik megevett egy tűt.Furcsa de igaz és nemlett baja egybe kikakilta a tűt .Úgy derült ki hogy a cérna logott a s*ggéből:-D
Kb ennyi
2009. okt. 24. 21:54
6/16 anonim válasza:
Mindent, ami kaja, aztán vagy megeszi, vagy nem.
Ha leesik valami az asztalról, akkor is rohan utána rögtön XD akármi is az...
Egyébként ha konkrétan lop(vagy próbálkozik vele), vagyis belenyúl a tálba, akkor előtte megtapizza azt a dolgot, amit kinézett magának XD Egyszerűen mindent megtapogat XD
Volt, hogy az asztalomon pár szem maradék sósmogyoró volt egy tálkában. Beleszagolt a tálba és gyorsan bele is nyúlt, meglapogatta a mogyorószemeket, majd kiszedett egyet és MEGETTE XD aztán még megpróbákozott vele még párszor... Úgy látszik ízlik neki a mogyoró :)
2009. okt. 24. 22:00
7/16 anonim válasza:
Nekem is volt egy cicám, amelyik rendszeresen legelészte a sós mogyorót az asztalon.
2009. okt. 24. 22:09
8/16 anonim válasza:
Nekem 2 sziámi cicám van és soha semmit nem loptak pedig egyik 5 éves másik 4 mult! Tudják hogy nem szabad bármit elöttük hagyhatok mert amugyis válogatnak és nem ezsnek meg akármit!
2009. okt. 25. 10:11
9/16 anonim válasza:
kaját mindenképpen, különösen ha a tányéromon van. A nagy azt csinélja, hogy a kanálon van a kaja, odacsap egyett amikor emelem fel, hogy szészóródjon és azt feleszi. Nagyon furfangos. :)
A másik mániája, hogy éjszaka kilopja a hajamból a hajgumit. Én meg két szobamacska mellett meganultam kizárni a külvilágot alvás közben, úgyhogy fel sem ébredek rá. :)
2009. okt. 25. 11:22
10/16 anonim válasza:
Amennyiben a táskám nyitva marad, úgy rendszeresen katat benne: papírzsebkendőt és púderecsetemet rendszeresen kilopja.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!