A nőstény cicám még nincs ivartalanítva, szerintetek elmehetett kandúrozni?
Figyelt kérdés
Van egy 6 hónapos nőstény cicám, akinek 10.21-én,szerda reggel nyoma veszett. Körbe jártam az utcákat, hívogattam, de sajnos semmi nyoma. Nagyon szomorú vagyok, mert nem tudok mit tenni, és ebbe a várakozásba bele őrülők! Tettem ki szórólapot róla, a környező utcákban, az állatorvosnál, interneten is több oldalra feltettem. Nem szeretném feladni, viszont most nincs több ötletem. A cica még nincs ivartalanítva, szerintetek elmehetett kandúrozni?2009. okt. 23. 17:46
1/7 anonim válasza:
Hát a nősténycica nem kandúrozik, a kandúrok jönne hozzá!
Egy macskával sokminden történhetett, nálunk cigányok gyüjtöttek macskákat még anno, bundának...de ezzel nem akarlak ilyesztgetni, a macskák néha tünnek el napokra aztán előkerülnek, volt hogy egy macskánkat 2 hétig nem láttuk és már lemondtunk róla de előkerült :)
2/7 A kérdező kommentje:
Hozzánk, nem tudnak bejönnni a macskák, mert van két db kutyus a kertben, ezért gondoltam, hogy ő megy a kandúrok után. A kutyákkal nagyon jól kijött, és a kutyák is bírták, de szerintem más cicával nem lennének elnézők a kutyák.
2009. okt. 23. 18:02
3/7 anonim válasza:
Szia! Ha pü-ben küldessz róla infókat, meg képet segítek hirdetni,meg vannak cicás ismerőseim,hátha látták,megtalálták.
4/7 anonim válasza:
Nem tudom, szám szerint hány plakátot ragasztottál, de nagyon sokat kell, hogy tutira felfigyeljenek rá. én 60-at ragasztottam ki, kb 2 km-es sugarú körben. Úgyhogy plakátolni kell mint a félőrült, ha viszont szeretnéd látni. a lapon legyen rajta egy fénykép is a macskáról, amin jól látható és adj róla minél pontosabb leírást! az enyém másfél hónap után kerül elő, úgyhogy nincs még veszve semmi. ha megvan, akkor első dolgod legyen, hogy elviszed ivartalanítattni.
5/7 anonim válasza:
Illetve még azért kell sokat kiragasztani, mert számolni kell azzal, hogy bizonyos "kedves, együttérző" emberek letépkednek belőlük jó párat, tapasztalat!:(
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat, de ma reggel haza jött. :o)
2009. okt. 24. 18:41
7/7 anonim válasza:
Örülök:)
vigyétel ivartalnítatni, minél előbb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!