Megszállták a kiscicát a legyek bármit csinálunk vele, miért?
szegény cicu :-( a legyek csak akkor köpik be, ha nyilt sebet találnak!!!!
Van rajta ilyen?
Mikor a doki beoltotta, akkor is ilyen kis nyomorult volt?
Lehet, hogy nem is kapott ő oltást, hanem valami antibiotikumot meg vitamint.
Én visszavinném a dokihoz!!!!!! mig el nem pusztul szegény ((( Ha lehet, vidd légymentes helyre, ne hagyd az udvaron. Esznek már rendesen, vagy szopiznak még?
Tegyel a nyakara frontline spot-ot, azt a cseppentoset. Neostomosan furdeto? Kerdezd meg az allatorvosy, javasolja-e, lehet, hogy kicsi hozza.
Nem tudod bevinni vedett helyre, ahol nincsenek legyek?
A házba nem hozhatom be így,máshova meg nem tudom.A
Akkor is ilyen volt már,csak ritkán voltak virgonc pillanatai.
Van még egy cseppentősünk,majd rájuk nyomom akkor.
Semmi semet nem láttam rajta.Arra gondoltunk,hogy a bolhakaki miatt mennek rá,de ma még nem volt rajta kaki mégis megint beköpték.
Kénytelenek leszünk elvinni amíg az összes macskánk meg nem betegszik.
Ha már kikelnek a testéből a peték, akkor az már nagyon nagy gáz. Mindenképpen KOMOLY, SZAKÉRTŐ orvosi segítség kell neki, nem csak ilyen "beoltom meg féreghajtom" orvos. Aki csak ennyit tud csinálni és nem is javasol semmi mást, az nem orvos. Egyébként a macskanáthához is néha több oltás kell.
Ha már így köpik a legyek, akkor biztos, hogy sebek vannak rajta, amiknek a különböző rovarirtó vegyszerek egyáltalán nem tesznek jót. Már réges-rég bolhairtós fürdővel kellett volna kezelni, mielőtt még ellepték volna a legyek. A legyek is a bolhák által kiszívott vérre jöttek, valószínű.
Sajnos most már alig van esélye a túlélésre.
Bolhák ellen fürdesd meg az összes macskát, szedd ki belőlük a bolhákat amit még találsz utána. Bolhafésű, csipesszel összenyomni őket. A helyüket ahol gyakran vannak fújd be bolhairtóval. Dokihoz is vissza kéne vinni, tuti sebes és beteg.
Ha meg nem bírsz mit tenni akkor szólj a macskamentőknek vagy bármi hasonló állatbarát szervezetnek akik segítenek, de ne hagyd szenvedni a cicát.
Pesti vagy?
Privatban adj elerhetoseget, jo lenne kep is, elkuldom a cicamentoknek.
Nekem volt, hogy 3 cicamamám is volt egyszerre kölykökkel. képzelhetitek. nem önszántamból, hanem csak ugy ide jöttek, megsajnáltam etettem, aztán ittragadt, persze kölyköstől.
Én mindig elvittem őket dokihoz, ha ilyesmi baj volt. Hál Istennek nem sürün!!! de már napok óta kinlódsz, hogy kukacok keltek ki a cicán, meg hogy milyen vacakul van szegény, és minden kommentnél már attól félek, hogy Te közöd, hogy meghalt a cica :(
Csak dokihoz kéne vinni szegény párát. nem? csöppecske még, hiába fürdeted, lehet, hogy teljesen más baja van.
a szemét kamillázd, de van erre speckó szemcsepp is cicáknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!