Tudja a cicád azt, hogy jót teszel vele, még akkor is, ha az adott pillanatban az fáj neki?
Én is ilyen vagyok, és sokkal több embernek kéne még hasonlónak lennie.
Ismered a cicákat, tudnod kell, hogy tudják, hogyan közelítesz feléjük, tehát a kérdésedre válaszolva, igen, tudja, hogy nem bántásból volt.
Ha ő ilyen kis kepesztetős, hagyd rá, vagy megjön a kedve a szeretgetéshez, vagy ilyen marad. Nekünk volt cicánk, aki csak azért csapódott a házhoz, mert volt ott még 5 másik cica. A bal hátsó lába a térdénél csonkolva volt, soha nem engedett embert közel magához, ha csak rá néztünk, elbújt, de a cicákkal jól megvolt. El nem tudom képzelni, miféle emberi szörny tehette ezt vele. Nagyon édes volt, amikor a másik nősténynek születtek cicái, ő volt a pótmami, sokat volt a kicsikkel. Ő is szült két-három alkalommal, de sosem maradt meg egy babája sem. :(
Az én exkandúrom is kajla, akkor lehet szeretgetni, mikor neki tetszik, pisztergálni végképp nem lehet, de azért mindig jött, amikor darázs csípett az orrába és hagyta magát kezelni. Én mindig elmondtam neki, mit miért csinálok.
Teljesen normális vagy :) és jóval több ilyen ember kellene!
Én is még a darazsat is befogom és kiviszem.
A cicád biztosan tudja,hogy te jót akartál neki,de most még biztos fáj,húzódik a seb.Kicsit hagyd,hogy ő közelítsen feléd,hidd el menni fog hozzád :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!