A cicám szeme gennyesedik mit tudok csinálni vele? Akitől
kaptam azt mondta hogy nem szeret tisztálkodni és hogy
törölgessem . De nem szereti.
Figyelt kérdés
2009. okt. 21. 20:23
1/10 anonim válasza:
Na az is egy okos csóka!
A cicádnak bakteriális fertőzése van, állatorvos felír antoibiotikumot!
2009. okt. 21. 20:26
2/10 anonim válasza:
Egyik cica sem szereti ha törölgetik a szemét de hogy ne legyen komolyabb baja szerintem kamillás vattával próbáld meg.
az is jó ha előtt megszagultatod vele a nedves vattás és az öledben egy kicsit játszol vele.
Legalább is nekem ez jött be.
2009. okt. 21. 20:26
3/10 anonim válasza:
Valami olyan teával rölgesd borogasd ami tele van gyógy cuccokkal. Tatám is úgy csinálta a 3 hónapos macsekkal
2009. okt. 21. 20:27
4/10 anonim válasza:
Gennyváladékra már kevés a kamilla.
szemcsepp kell és antibiotikum
2009. okt. 21. 20:32
5/10 anonim válasza:
Ez nem tisztálkodási probléma, hanem macskanátha tünete lehet, ami egy vírusos megbetegedés.
2009. okt. 21. 22:04
6/10 anonim válasza:
Kamillás törölgetést maximum egy hétig lehet csinálni, mert többet ártasz vele mint használsz (sajnos tapasztalat),az állatorvos majd megmondja mi a legjobb a szemére:kenőcsöt vagy szemcseppet fog adni.
2009. okt. 21. 23:43
7/10 anonim válasza:
Hát ritka okos ember adta neked ezt a szegény jószágot, az már biztos.
Mindenképpen állatorvoshoz kellene vinni a ciccet, ez fertőzés. Gondolj csak bele, a mi szemünk sem gennyes, ha reggel nem mossuk meg, csak csipás. Ahol genny van, ott fertőzés, gyulladás is van. Valószínűleg kaptok szemcseppet vagy kenőcsőt (vagy mindkettőt) és a macskosz max.1 hét alatt rendbe jön.
2009. okt. 22. 08:25
8/10 anonim válasza:
A cicák igenis mosakodnak, az ébren töltött idejük 60%át mosakodással töltik. Ha a cica nem mosakszik vagy a mosakodás ellenére sem tiszta, akkor beteg. DOKI!!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!