Magyarországon a macska karmát el lehet távolítattni?
Figyelt kérdés
2013. júl. 21. 18:53
11/27 anonim válasza:
Sajnos az orvosok legtöbbje nem arra megy, hogy mi a jó az állatnak, inkább a pénz részét nézik, tisztelet a kivételnek. Egyébként hazánkban törvény tiltja a beavatkozás elvégzését, tehát lekiismeretes orvos nem tudja biztonsággal elvégezni a műtétet, hisz tapasztalatuk sincs. A rongálásról le tudod könnyen szoktatni, ha amint karmolászni látod, vizet spriccelsz rá.
12/27 anonim válasza:
ahogy látom emberi agyat el lehet. mennyi volt?
13/27 A kérdező kommentje:
Hahaha
2013. júl. 22. 08:53
14/27 anonim válasza:
Nem lehet. Ugy tudom, az egesz eu teruleten belul tilos, de magyarorszagon biztosan.
Tessek, rendelj ebay-rol inkabb karomvedot:
15/27 anonim válasza:
a körömvédő is nagy butaság.Ne legyél lusta és 2 hetente vágd vissza a körmét.Nem nagy feladat.
16/27 Valletta válasza:
Aki macskát tart, az egy olyan állatot tart, amelyik gondolkodik, önálló döntései és emellett karmai is vannak. Ha a virágágyásba akar piszkítani és meg is tudja oldani, akkor oda fog, hacsak nem akadályozod meg őt ebben - de nem úgy, hogy megcsonkítod! Nem tudom hogy szeretheti, tisztelheti valaki az állatát úgy, hogy közben az egyik jellegzetességétől meg akarja fosztani. Ezen gondolkozz el egy kicsit. Egyébként meg ha tenyésztőknél, vagy kiállításokon fiatal kutyák között körbenézel, nincsenek már a kutyák sem csonkítva. Csak a parasztok vágatnak továbbra is, ha őket hozod fel követendő példának, azzal csak magadat minősíted. Tessék elkeríteni a virágágyást, vagy áthelyezni.
17/27 anonim válasza:
A macskát is lehet nevelni. Kicsit macerásabb, mint felkapni és elrohanni vele az orvoshoz, de az állatnak mindenképpen jobb.
18/27 anonim válasza:
én egyszer trimmeltettem (csak levágattam kicsit), szakemberrel, de utána láttam, hogy szenved, így aztán soha többé!
19/27 anonim válasza:
Fújj egy kis WD40-et a virágágyás peremére, és el fogja kerülni! Minden állat utálja a szagát!
20/27 anonim válasza:
komolyan nem értem! ha együtt élsz egy bármilyen állattal akkor nyilván kell engedményeket is tenni.nem is keveset.de úgy gondolkodni,hogy pölö a méregdrága bőr garniturámat ne tegye tönre és ezért majd karom-mentesitem......megáll az eszem.
sok macskás van körülöttem de hálisten ilyet nem hallottam egyiküktől sem.de azt már igen,hogy bement a kiscsaj a plázába és a kutyáját az autóban szinte "megfözte"9 hónap felfüggeszett a dijazása.
amit nem lehet műtéti úton megoldani az az,hogy hogyan élj egy macskával,hogyan szeresd az állatokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!