Honnan tudom, hogy éhes e még a cicám?
Szerintem sehonnan. Egy ekkora termetű cicának elég a napi 2 tasakos és mellé a száraz. Oszd neki 2-3 részre és annyit kapjon. Nem fog éhen halni, de se túletetni nem kéne, se pazarolni, mert nálatok sem biztos, hogy akkor rohan a konyhába, akkor nyávog, ha éhes. Szóval a szinte mindig kajálná-t csak te hiszed.
Nálam is volt olyan, hogy szintén követett a cica a konyhába, én is azt hittem éhes. Megzörgettem a tányérját, plusz a tasakos kaját és ha láttam a fején, hogy enne, akkor adtam neki, de volt, hogy nem érdekelte, akkor nem adtam. Ő még pár hónapos volt, többször etettem egy nap. A másik macskám meg akkor sem szól, ha éhes, legvégső esetben nekiül a száraznak. szóval én nem látom rajtuk mindig mikor kajásak, reggel, este kapnak, de közben is néha, a száraz mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!