Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Honnan tudom, hogy éhes e még...

Honnan tudom, hogy éhes e még a cicám?

Figyelt kérdés
Az 1 éves kandúr macsekom szinte mindig kajálna. Ha bárki a konyhában van állandóan odaszalad. Gondolom kaját remél. Pedig minden nap 2 alutasakos eleedelt eszik meg még száraz tápot. Van hogy megetetem ,lefekszik aludni majd ahogy valaki a konya ajtót nyissa ugrik és nyávog a konyhában lévő személynek. Ha az ad neki kaját akkor ven hogy meg sem eszi.

2013. júl. 18. 18:15
 1/3 anonim válasza:
nem lehet, hogy ilyenkor csak egy kis szeretgetésre vágyik, nem kajára? Amúgy szerintem 2 alutasakos plusz a száraz elég, pláne, ha van, hogy a többit meg sem eszi, ha még ezek után is nagyon nyávog, akkor max adj neki még szárazat. Amúgy megkérdezhetem, hogy kb mekkora a cica, és hogy csak szoba-cica, vagy kijárós? Mert ettől is függhet, hogy mennyi energiára van szüksége. Nekem egy kistermetű kislány cicám van, aki a fél életét a kertben tölti, ő naponta max 1-2 alutasakosat eszi, plusz mindig van a másik táljában száraz. Csak annyit eszik, amennyire szüksége van.
2013. júl. 18. 18:30
 2/3 A kérdező kommentje:
Kijárós cica 1 éves. 3 kg-t nyom.
2013. júl. 18. 18:35
 3/3 anonim ***** válasza:

Szerintem sehonnan. Egy ekkora termetű cicának elég a napi 2 tasakos és mellé a száraz. Oszd neki 2-3 részre és annyit kapjon. Nem fog éhen halni, de se túletetni nem kéne, se pazarolni, mert nálatok sem biztos, hogy akkor rohan a konyhába, akkor nyávog, ha éhes. Szóval a szinte mindig kajálná-t csak te hiszed.

Nálam is volt olyan, hogy szintén követett a cica a konyhába, én is azt hittem éhes. Megzörgettem a tányérját, plusz a tasakos kaját és ha láttam a fején, hogy enne, akkor adtam neki, de volt, hogy nem érdekelte, akkor nem adtam. Ő még pár hónapos volt, többször etettem egy nap. A másik macskám meg akkor sem szól, ha éhes, legvégső esetben nekiül a száraznak. szóval én nem látom rajtuk mindig mikor kajásak, reggel, este kapnak, de közben is néha, a száraz mellett.

2013. júl. 18. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!