Hogyan csepegtessek a fülébe?
Figyelt kérdés
A cicámnak fülgyulladása van. Látta állatoros, kapott antibiotikumot, és írt fel neki fülcseppet. Naponta 3x kéne csöpögtetnem 3 cseppet. Viszont a macsek egy 8 kilós oroszlán. Még a szállítódobozba sem tudtam beletessékelni. A füléhez meg egyátalán nem nyúlhatok! Egyserűen nem tudom lebirkózni. Egyébként egy nagyon aranyos cica, de olyat egyszerűen nem lehet csinálni vele, amit ő nem akar. Bivalyerős. Egyszerűen képtelen vagyok neki csepegtetni, pedig nagyon fontos lenne, mert már az egyensúlyérzéke is romlik! Van valami ötletetek, módszeretek, hogy hogyan tudnék neki cseppenteni?2009. okt. 19. 18:32
1/5 anonim válasza:
Hát erővel nemigen megy, abból patakvér lesz. Nagy türelem kell, el kell terelni a figyelmét. Fejbevágni valamivel nem jó!
2/5 A kérdező kommentje:
A figyelmét sem tudom elterelni. Amin elkezdek közelíteni a füle felé, azonnal észreveszi, és ellenáll...
Fejbe meg nyilván nem vágom. :)
2009. okt. 19. 19:01
3/5 anonim válasza:
Csavard bele a macskát egy törölközőbe, hogy csak a feje látszon ki. Ez kétemberes feladat, az egyik fogja a cicát a törölközőbe csavarva, a másik pedig gyorsan cseppent a fülébe. Szerintem máshogy nemigen lehet lefogni, csak így!
4/5 anonim válasza:
Megfogod a nyakánál fogva (a bőrét) és a másik kezeddel pedig a fülét. Valaki pedig cseppent. Ha ennyire nem tűri akkor bizony két emberes a feladat.
5/5 A kérdező kommentje:
Egyedül lakom, és nincs senki, aki segítene. Pláne nem 4 óránként...
Azóta 2x sikerült lesből lebirkóznom, de ennél sokkal többször kéne, és nem mindig jön össze. :(
2009. okt. 20. 19:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!