Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Sok macska jár a portámra...

Sok macska jár a portámra üríteni, mit tegyek, hogy ne jöjjenek át a kerítésen?

Figyelt kérdés
A kutya nem jöhet szóba, mert sajnos ritkán vagyok otthon. Próbáltam már elektromos riasztót, de rá sem hedeítettek. Már nagyon unom a kakit szedegetni utánuk.

#macska #távoltartani
2013. júl. 14. 22:56
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
76%
sose tudódik ki hol ettek mérget az állatok. Nekem a kutyám pusztult el méregtől, és soha nem tudtam meg hogy szándékos mérgezés volt vagy véletlen..
2013. júl. 15. 00:29
 12/16 Salx Narval ***** válasza:
Villanypásztor.
2013. júl. 15. 04:38
 13/16 anonim ***** válasza:
légpuska
2013. júl. 15. 17:02
 14/16 miau99 ***** válasza:
Állatot kínozni, lelőni, megmérgezni szerintem nem emberséges dolog! Normális ember olyat nem csinál! Gondoljanak bele azok a válaszolók, akik ilyet írtak, hogyha (akár kutyájuk, akár macskájuk van)mit éreznének, ha az ő állatukkal csinálnának ilyet! Vagy ha nincs házikedvencük, akkor képzeljék azoknak a gazdiknak a helyzetébe magukat, akiknek az állatuk ilyen hülyeségnek esik áldozatául! Van olyan kerítés, ami macskabiztos, de az plusz pénzbe kerül, és nem ismerek túl sok macska gazdit, aki ezt alkalmazná (sajnos). Vannak ilyen felelőtlen gazdik, akiket nem érdekel, hogy mikor hol van, és mit csinál az állatuk, ezért ezt neked kell megoldanod. Valamelyik macka pl. utálja a citrusfélék illatát, de valamelyik észre se veszi. A macskák (én úgy tudom), hogy a vizes földre nem ürítenek, de ha nem locsolsz rendszeresen, akkor az automata locsoló is jó megoldás.
2013. júl. 15. 21:49
 15/16 miau99 ***** válasza:
Mi rendszeresen locsoltunk (a nagy meleg beköszöntével), és egy idő után nem találtuk, hogy hova piszkít a cica, hiszen kimenni nem tud az utcára. Aztán megláttuk, hogy egy fán keresztül áttornázza magát a szomszédba. Persze hamarosan vettünk egy almot, és a probléma megoldódott. (A szomszéd rendes volt, és nem is szólt ránk, hogy mit csinál a macskánk, de azért ez elég rossz lehetett neki, hogy a macskánk után is takarított, én se volnák odáig ha más macskája csinálna ilyet. (De akkor se lövöldöznék, vagy mérgezném meg!)
2013. júl. 15. 21:57
 16/16 anonim ***** válasza:

Állatkínzó banda! Méreg, légpuska... gratulálok!

Egyébként a mozgásérzékelő locsoló hatásos!

2013. júl. 15. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!